Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2017, 22:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones bude v 3. časti pokračovať osudovým stretnutím kráľov Westerosu a prvou epickou bitkou

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Euron Greyjoy sa teší priazni ľudu, Grey Worm s Nepoškvrnenými vyráža do boja a Jon prichádza k Daenerys.

Úvodný diel položil všetky figúrky na šachovnicu, ale pohybovať sa začali až s príchodom druhej časti. Daenerys so svojimi vernými pripravila stratégiu boja, Grey Worm a Missandei si navzájom prejavili svoje city, Arya sa opätovne stretla s Hot Pie-om a Nymeriou, Jon sa napriek protestom rozhodol vyhovieť audiencii na Dragonstone, Qyburn predstavil Cersei zbraň proti drakom a Euron napadol flotilu Greyjoyovcov, zajal Yaru s Ellariou a jej dve dcéry v súboji zabil (život poslednej zo Sand Snakes je zatiaľ otázny). Zo začiatku mala síce druhá časť pomalejší rozbeh, ale vôbec jej to nebránilo v tom, aby na nás ku koncu ohromila krvavou bitkou.

Podľa upútavky k novému dielu usudzujeme, že Euron Greyjoy prichádza do King's Landing aby priniesol kráľovnej Cersei sľubovaný dar a zároveň si vychutnal potlesk prostého ľudu. Grey Worm sa s armádou Nepoškvrnených (Unsullied) pripravuje na útok proti Casterly Rock, zatiaľ čo kráľ Severu konečne prichádza k pevnosti Dragonstone aby sa stretol s Matkou drakov. Dokáže Jon presvedčiť presvedčiť Daenerys o blížiacej sa hrozbe? Alebo bude Dany považovať jeho slová len za hlúpe výmysly? Snáď sa v novej časti dočkáme aj ďalšieho našľapaného súboja. Po nedávnej epizóde totiž chceme viac. Už teraz sa toho nevieme dočkať! A čo vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia