Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2017, 16:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Rick a Morty vyrážajú v traileri z očakávanej 3. série na svoje najtemnejšie dobrodružstvo plné šialených nápadov a sci-fi absurdít

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Tvorcovia konečne odhalili aj dátum premiéry. Tešíte sa?

Len nedávno sme vám priniesli slová tvorcov o tom, že tretia séria obľúbeného animovaného seriálu Rick and Morty je už na spadnutie. Žiadny konkrétny dátum síce nepadol, ale Justin Roiland a Dan Harmon fanúšikov uistili, že nové uletené dobrodružstvá psychopatického vedca a jeho vnuka dorazia ešte toto leto. Tretia séria bude celkovo pozostávať z desiatich epizód (prvú sme dostali už 1. apríla).

No, a teraz máme konečne aj konkrétny dátum. Rick a Morty to naplno roztočia 30. júla (červenec) 2017. A rovno máme k dispozícii aj trailer, a už z neho je jasné, že nás opäť čaká výdatná porcia nekorektnej zábavy, ako aj všetkých druhov bizarného, absurdného a čierneho humoru. Rick a Morty totiž vyrážajú na svoje zatiaľ najtemnejšie dobrodružstvo! Fanúšikovia sa rozhodne majú na čo tešiť - podľa slov Dana Harmona trvala príprava tretej série tak dlho práve preto, lebo sa ju spolu s Justinom Roilandom snažili vypiplať k dokonalosti. Či ich perfekcionizmus dokáže uspokojiť aj divákov uvidíme už spomínaného 30. júla (červenec).

Domov
Zdieľať
Diskusia