Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2017, 18:26
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Jeho detská chlapčenská tvár sa za niekoľko sekúnd zmení na profesionálne nalíčenú. Iba 10-ročný Jack je novým objavom Internetu.

MÓDA INSTAGRAM MAKE-UP
Uložiť Uložené

Jeho nadanie ocenili aj známe kozmetické značky.

Vďaka Instagramu si človek s ľubovolným talentom môže vytvoriť svoj vlastný fame. Módne stylistky, make-up artisti alebo travel blogeri zaplavili sociálne siete a denne postujú rôznorodé príspevky, ktoré si našli stovky, v extrémnejších prípadoch milióny fanúšikov. Iba 10-ročný Jack je nových objavom Internetu a za krátku chvíľu si pod menom makeuupbyjack stihol nazbierať už cez 186 tisíc sledovateľov. Jeho detská chlapčenská tvár sa za niekoľko sekúnd na jeho videách zmení na profesionálne nalíčenú. Aj napriek neprajníkom a poznámkam, či je tento druh verejnej prezentácie v jeho veku vhodný, si Jack ide jasne za tým, čo ho baví a očividne tým baví aj zástupy svojich fanúšikov. Jeho nadanie ocenili aj známe kozmetické značky, ktoré ho už teraz začali podporovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia