Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2017, 12:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Youtuber Edyn spieva a rapuje aj v ďalšej skladbe a chystá sa vypredávať haly

HUDBA
Uložiť Uložené

Edyn stavil na pozitívne posolstvo a predstavuje motivačnú záležitosť aj s korešpondujúcim klipom.

Už ste pravdepodobne mali možnosť zaregistrovať, že mladý youtuber Edyn začal s rapovou kariérou. Jeho prvá skladba s názvom Chcem len keš síce veľa hudobných fanúšikov nepresvedčila, no on sa rozhodol staviť na aktivitu a teraz vydáva aj ďalšiu vec, tentokrát z trochu iného súdka. Po prvých pár sekundách má totiž každý vernejší fanúšik H16 pocit, že počúva najnovší album od OTISa, na ktorom nechýba autotune spev podobne ako v prípade Edyna a novinky Jedného dňa. Tá je zároveň pozitívnou záležitosťou s motivačným textom a korešpondujúcim videoklipom plným pekných záberov.

Nuž, po druhej skladbe môžeme konštatovať zlepšenie a vraj sa čoskoro dočkáme aj celého sólo mixtape-u v jeho podaní, ktorý by mal byť v prvom rade o tom, čo trápi dnešnú mladú generáciu, po čom dnes mladí ľudia najviac túžia a aké problémy okolo seba pozorujú. Zatiaľ si však čakanie môžeš skrátiť najnovším singlom.

Domov
Zdieľať
Diskusia