Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2017, 19:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Drsný a neortodoxný detektív John Luther dostáva piatu sériu! Okrem skvelého Idrisa Elbu sa vráti aj duchovný otec seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známa stanica BBC oficiálne potvrdila práce na ďalšej, už v poradí piatej sérii Luthera. Koľkých epizód sa dočkáme a kedy sa začne natáčať?

Dámy a páni, Luther je definitívne späť! Od premiéry dvojdielneho špeciálu, ktorý sa počíta ako štvrtá séria, ubehlo už takmer presne 18 mesiacov, pričom ohľadom budúcnosti seriálu nepadlo za celý ten čas jediné slovko. Neil Cross, duchovný otec seriálu, síce prípadné pokračovanie nevylučoval, história však už neraz dokázala, že v mnohých prípadoch ide len o otrepanú frázu a akési posledné zbohom. To sa ale rozhodne netýka Luthera. Stanica BBC totiž z čista jasna oznámila, že v poradí piata séria je od dnešného dňa oficiálne v pláne.

Pôjde o štvordielnu limitovanú sériu a okrem samotného Crossa, ktorý všetky epizódy napíše, sa môžeme tešiť aj na návrat potvrdeného Idrisa Elbu, teda hereckého predstaviteľa ústrednej postavy. Natáčanie je predbežne naplánované na začiatok budúceho roka a my v závere už iba dodáme, že ak vás Luther zaujal a chcete sa o ňom dozvedieť viac, tak určite nevynechajte náš Tip na seriál. Sledovali ste predchádzajúce časti? A tešíte sa na návrat tohto neortodoxného vyšetrovateľa?

Drsný a neortodoxný detektív John Luther dostáva piatu sériu! Okrem skvelého Idrisa Elbu sa vráti aj duchovný otec seriálu
Zdroj: BBC
Domov
Zdieľať
Diskusia