Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2017, 10:36
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Vo vlasoch, na tvári aj na tele. Táto festivalová sezóna bude patriť trblietkám a je len na vás, či im takisto podľahnete

MÓDA
Uložiť Uložené

Lesk funguje nielen u žien, ale aj u mužov.

Flitre na šatách alebo na doplnkoch a glitre na tele alebo vo vlasoch? Pre toto leto a nadchádzajúcu festivalovú sezónu nič nezvyčajné a hoci to poniektorým z vás môže pripadať gýčovo, aktuálne trendy hovoria niečo iné. Lesknúť sa ako diskoguľa je momentálne in a tento druh ozdoby sme mohli vidieť na návštevníkoch Coachelly, Primavera Sound v Barcelone, instagramových profiloch modeliek, ale aj v hľadisku benefičného koncertu Ariany Grande v Manchestri. A trblietky sme tam nezahliadli len na ženách, ale dokonca aj na opačnom pohlaví. Veď ak sa poniektorí muži líčia, tak prečo by sa nemohli aj efektne ligotať? Ostaňme ale radšej pri ženách a pozrime sa na to, ako sa môžeme v horúcich dňoch trblietavo vyfarbiť.

Farebná škála glitrov je naozaj široká, a ak sa vám tento trend páči a uvažujete nad ním, je si z čoho vyberať. Poväčšine gélová alebo samolepiaca textúra, jednoduchá aplikácia, finančná nenáročnosť a zaručené upútanie pozornosti je tým, čo považujeme za plusy a keď sa k tomu priráta aj fakt, že kráčate s dobou, nie je nad čím premýšľať.

Decentnejšie hviezdičkové prevedenie u modeliek Josephine Skriver, Alessandry Ambrosio a Nicole Peltz

Trblietky tu, samozrejme, boli aj minulú sezónu a nepovažujeme ich za žiaden prevratný vynález, no práve teraz najviac naberajú na sile a okrem klasiky získavajú aj úplne nové rozmery. Tradičná aplikácia do vlasov (napríklad medzi zapletenými copíkmi alebo v cestičke) a taktiež na tvár (poväčšine v okolí očí, pier a nad lícnymi kosťami) je aktuálne obohatená o aplikáciu na omnoho väčšie plochy pokožky. A to až do takej miery, že glitre nahrádzajú jednotlivé kusy oblečenia. Keďže tento trend si vyžaduje aj poriadny kus odvahy, u nás sa s ním s najväčšou pravdepodobnosťou nestretnete, no na zahraničných festivaloch by vás nemala prekvapiť ani slečna, ktorá namiesto trička zvolí len oslnivý lesk.

Dokonalo vyfarbená blogerka Natália Homolová tu nemôže chýbať

Extravagantnejšie prevedenia, ktoré pokojne nahradia aj jednotlivé kusy vášho oblečenia

 

Príspevok, ktorý zdieľa @amin__ramzi,

A ak sa pýtate, ako to vyzerá na mužoch, tak napríklad aj takto

Domov
Zdieľať
Diskusia