Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2017, 18:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Bratislavskí vodiči museli trpezlivo čakať, kým cez cestu prechádzala labutia rodinka. Roztomilá situácia si vyslúžila už desaťtisíce zhliadnutí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V bratislavskej Petržalke bolo pred pár hodinami rušno.

Od týchto labutí by sa mnohí Slováci mohli naučiť, ako sa správne prechádza cez cestu. Roztomilé zvieratá sa rozhodli prejsť cez hlavnú cestu v bratislavskej Petržalke a nezáležalo na tom, či okolo práve prechádzal autobus alebo menšie vozidlo, keď sa labute napokon rozhodli dostať na druhú stranu, doprava jednoducho musela počkať. Ľudia na prechode zvieracej rodinke uvoľnili priestor a s úsmevom na tvári si ju začali nakrúcať a netrvalo dlho, dokým sa video dostalo na internet a momentálne atakuje hranicu 200-tisíc zhliadnutí. Bratislavskí vodiči nakoniec z menšieho zdržania neboli nahnevnaní a celá akcia prebehla bez problémov, a tak možno na labute narazíš niekedy v budúcnosti aj ty.

Domov
Zdieľať
Diskusia