Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2017, 18:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tragikomix je späť s videoklipom, ktorý je kontrastom medzi luxusom a bojom o prežitie. Sleduj výbornú novinku a kontroluj informácie o albume

HUDBA TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Áno, dlho očakávaný album s názvom Z východnej Európy na strechu sveta od TKX si budeš môcť predobjednať ešte tento mesiac.

Už veľa dlhých rokov očakáva slovenské rapové publikum presne dva albumy. Viac než výborná správa je, že oba s určitosťou uzrú svetlo sveta tento rok a jedným z nich je aj ten od chalanov z Tragikomix. Legendárna žilinská skupina prestala aktívne pôsobiť ešte pred rokom 2010, takže mnohí z vás možno ani nevedia, o kom hovoríme. Zatiaľ. Chalani ešte v roku 2013 odohrali unikátny koncert pre skalných v rodnom meste, ktorý zaznamenal takú odozvu, že sa raper Tesla aj napriek iným a očividne aj značne profitovejším aktivitám rozhodol potešiť svojich fanúšikov oznámením albumu. Spoločne s dvorným producentom menom HAARP v roku 2015 vydali titulnú skladbu s rovnomenným názvom  Z.V.E.N.S.S., teda Z východnej Európy na strechu sveta a pár mesiacov na to aj KAŽDÝ DEŇ HUSTLE s vynikajúcim vizuálom.

Tragikomix sa nikdy na nič nehral a zakaždým z neho bolo cítiť úprimnosť a surovosť sprevádzanú snáď najlepším prejavom na Slovensku v podobe Teslovej chorej flow. A presne to nám v našich končinách dlhé roky chýbalo, keďže naši zabehnutí interpreti to hrajú skôr opačným smerom. Nevadí. Teraz však čakanie končí, keďže TKX predstavuje ďalšiu novinku a s ňou aj informáciu o tom, že sa na album môžeme tešiť v horizonte niekoľkých týždňov. Čo sa týka dnešnej skladby, tá dostáva názov Ty musíš prežiť a svojmu titulu neostala naozaj nič dlžná. Text spôsobujúci zimomriavky doprevádzaný produkciou od HAARPa a vizuál, o ktorý sa režisérsky postarala jedna z najvyhľadávanejších pornstars svojej doby Carla Cox, tvoria viac než výborný výsledok.

Odporúčané
Najmenšia Tesla prešla zásadnou modernizáciou. Model 3 má novú tvár, kvalitnejší interiér a deklarovaný dojazd až 678 km Najmenšia Tesla prešla zásadnou modernizáciou. Model 3 má novú tvár, kvalitnejší interiér a deklarovaný dojazd až 678 km 4. septembra 2023, 16:00

Samotný videoklip je kontrastom medzi luxusným životom v päťhviezdičkových hoteloch a bojom o prežitie v najnebezpečnejších štvrtiach mesta Manila, ktoré dávajú slovu ghetto úplne iný význam a neustále v nich prebieha vojna. Za všetko hovorí skutočnosť, že za posledný polrok bolo v Manile zastrelených viac ako 7 tisíc ľudí bez akéhokoľvek súdneho procesu. Síce to volajú War on drugs, no v skutočnosti ide o nekončiaci boj medzi čínskou drogovou mafiou a novou filipínskou vládnou garnitúrou. Všetky zábery z miest, kam sa beloch len tak nedostane, alebo sa tam stratí sú autentické a sám Tesla tvrdí, že mu pri ich natáčaní nebolo všetko jedno. Ani sa nečudujem. Okrem toho dostávame aj zopár záberov zo Žiliny, Barcelony a Prahy, kde sa v luxusnom hoteli predvádza niekoľkonásobná playmate Lena Love, ktorá venovala TKX exkluzívne fotenie. Teraz už ale samotná novinka, no ešte predtým už snáď môžeme prezradiť, že táto záležitosť je súčasťou trilógie skladieb spojených s peniazmi a okrem tej nás čakajú aj ďalšie (na slovenské pomery) vysokorozpočtové videoklipy. A táto fotka je jasným dôkazom toho, že sa máme na čo tešiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia