Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2017, 18:13
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Vegáni sa musia brániť pred zombíkmi, ktorých infikovalo nakazené kozie mäso

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Téma, ktorá pravdepodobne nikdy neomrzí žiadneho poloprofesionálneho filmového tvorcu.

Vegáni a vegetariáni to nikdy nemali v živote ľahké. Nielen, že sú terčom posmechu všežravcov mäsožravcov, ale v snímke Kudzu Zombies sa dokonca stanú terčom krvilačných zombies. Aby sme ale dej vysvetlili pekne poporiadku, tak sa podľa tvorcov musíme vrátiť do 19. storočia, kedy sa na územie Spojených štátov dostala rastlina Kudzu. Tá sa hojne používala na spevnenie svahov a ako lacná potrava pre dobytok. Po čase sa ale premnožila a stala sa z nej škodlivá burina. Veľká korporácia GloboBioTech však prichádza s unikátnym postrekom, ktorý ju dokáže vyhubiť. Vyberú si teda územie Charlestonu a vo veľkom sa pustia do ničenia. Problém je ale v tom, že ich postrek spôsobuje mutačnú otravu dobytka, na ktorú doplatia všetci, ktorí ho zjedia. Ako to celé dopadne si už asi viete domyslieť, no pre lepšiu predstavivosť prikladáme aj video nižšie. 

O réžiu sa postaral neznámy Mark Newton, ktorý vychádzal zo scenára ešte neznámejšieho Christiana Hokensona. Hercov spomínať ani nebudeme, keďže ide o samé neznáme mená. Očakávať slovenskú premiéru je vysoko nepravdepodobné, keďže aj v Spojených štátoch tvorcovia len dopredu oznamujú špeciálne premietania. Čo hovoríte na ukážku? Zaujal vás príbeh? 

Domov
Zdieľať
Diskusia