Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2017, 13:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Legendárna videohra Castlevania o drsnom lovcovi upírov bude podľa tvorcov temnou a nekompromisne krvavou jazdou

FILMY A SERIÁLY CASTLEVANIA
Uložiť Uložené

Nový projekt od Netflixu sa predstavuje prvým trailerom

Videoherní pamätníci si na Castlevaniu určite dobre pamätajú. Kultového akčného dobrodružstva sa chopil Netflix a onedlho nám doručí animovanú seriálovú adaptáciu tejto hry, ktorej prvý diel vyšiel v roku 1986. Momentálne sa plánujú minimálne dve série, pričom prvá by mala mať premiéru už 7. júla tohto roku. Druhá by k nám mala doraziť niekedy v roku 2018. 

Hlavným hrdinom hier zo stajne Konami je lovec upírov Simon Belmont, posledný člen svojho rodu, ktorý sa snaží zachrániť Európu pred samotným Vladom "Draculom" Tepesom. Scenár napísal Warren Ellis (participuje aj ako producent), známy autor komiksov, ako Transmetropolitan či Planetary. Producent Adi Shankar sľubuje seriál, kde sa nebude šetriť násilím, temnotou, ale aj satirickými prvkami. Napokon dodal, že osobne ručí za to, že Castlevania bude prvá skutočne dobrá videoherná adaptácia. Snáď mu dáme za pravdu. Čo poviete na trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia