Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2017, 16:10
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Drogovo závislý muž ukradol z kamennej predajne Nike neuveriteľných 80 párov tenisiek

MÓDA KRÁDEŽ NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NIKE
Uložiť Uložené

Polícia ani manažér predajne nechápu, ako sa mu takýto kúsok mohol podariť.

Muž identifikovaný ako Kevin Torain Millage bol obvinený z údajnej krádeže neuveriteľných 80 párov tenisiek od Nike z ich kamennej predajne Nike Factory Store v Portlande v štáte Oregon. Krádeže prebiehali v štyroch termínoch a trvali dokopy viac ako týždeň. Hodnoty ukradnutého tovaru sa každou ďalšou návštevou zvyšovali, pričom prvá činila "iba" 350 $ a posledná takmer 2500 $. Celkovo odcudzil tenisky v hodnote viac ako 5000 $ a následne ich predával na ulici za účelom financovania svojej drogovej závislosti.

Interiér predajne, v ktorej sa udiali krádeže

Drogovo závislý muž ukradol z kamennej predajne Nike neuveriteľných 80 párov tenisiek
Zdroj: yelp.com

V momente zatknutia mal pri sebe 3 balíčky heroínu. Kevin Torain Millage sa v minulosti dopustil množstva trestných činov a prečinov, najčastejšie práve z dôvodov jeho závislosti. Doposiaľ nebolo objasnené, ako sa mu podarilo ukradnúť také enormné množstvo tenisiek a štyri krát bez akejkoľvek pozornosti utiecť. Nuž, závislý človek, ktorý potrebuje svoju dávku sa vynájde v každej situácii. Nepomôže si pravdepodobne iba vo väzení, kam s najväčšou pravdepodobnosťou poputuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia