Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2017, 11:58
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Wonder Woman je v najakčnejšom a najintenzívnejšom finálnom traileri odhodlaná postaviť sa akémukoľvek nepriateľovi a odvrátiť vojnový konflikt

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Finálna ukážka nešetrí akciou ani mnohými oku lahodiacimi zábermi. Pôjde o najlepší film zo stále sa rozširujúceho sveta DCEU?

Komiksová sólovka Wonder Woman už pomaličky klope na dvere kinosál po celom svete, no a s blížiacou sa premiérou tak logicky začína vrcholiť aj skutočne masívna marketingová kampaň. Navyše, ak naše články sledujete pravidelne, tak vám určite neunikli ani prvé ohlasy, ktoré hovorili o napínavom a zábavnom letnom filme so skvelými efektami či postavami. Ako už ale veľmi dobre vieme, podobné reakcie ešte nemusia automaticky znamenať, že to tak bude aj vo výsledku. Podľa najnovšieho traileru však môžeme celkom pokojne predpokladať, že o množstvo oku lahodiacej akcie núdza rozhodne nebude. Koniec koncov, posúďte sami.

Príbeh nám predstaví Dianu Prince (Gal Gadot - Batman v Superman: Dawn of Justice, Fast & Furious), amazonskú princeznú vycvičenú k tomu, aby sa stala neporaziteľnou bojovníčkou. Vyrastala totiž na ukrytom ostrovnom raji menom Themyscira, kam jedného dňa havaruje americký pilot Steve Trevor (Chris Pine - Star Trek, Unstoppable), ktorý Amazonky následne oboznámi s obrovským konfliktom zúriacim vo vonkajšom svete. Diana je však presvedčená, že dokáže hrozbu zastaviť, a preto opúšťa svoj domov. Zatiaľ čo bojuje po boku človeka v konfrontácii, ktorá má ukončiť všetky vojny, odhaľuje plný rozsah svojich síl a zároveň aj svoj skutočný osud.

Snímku režíruje Patty Jenkins (Monster, seriál The Killing), o scenár sa z najväčšej časti postaral Allan Heinberg (seriál Grey's Anatomy, ide ale predovšetkým o komiksového autora) spolu s Geoffom Johnsom (seriál The Flash, kreatívny mozog štúdia DC Films - o tom sa však dozviete viac tu) a okrem vyššie spomínaných hereckých mien sa v nadchádzajúcej sólovke Wonder Woman objaví napríklad aj Robin WrightDanny HustonDavid ThewlisEwen BremnerSaïd TaghmaouiElena AnayaConnie Nielsen či Lucy Davis. Premiéra je v našich kinách naplánovaná na 1. júna 2017 a pokiaľ sa chcete o filme dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na finálny trailer? Zájdete do kina?

Wonder Woman je v najakčnejšom a najintenzívnejšom finálnom traileri odhodlaná postaviť sa akémukoľvek nepriateľovi a odvrátiť vojnový konflikt
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia