Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 16:03
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Neuveriteľné propagačné video, ktoré chce predať vilu za 100-miliónov dolárov. Pomáhajú mu v tom odvážne ženy aj hromada zlata na Lamborghini

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO
Uložiť Uložené

Ako sa predávajú 100-miliónové vily na americký spôsob.

Ak chce človek predať svoju nehnuteľnosť na Slovensku, najčastejšie využije služby realitnej kancelárie, alebo svoj dom pridá na jeden z inzertných portálov na internete. Ak však tvoja vila stojí 100 miliónov dolárov, potom máš predsa len viac priestoru na to, aby si ju pre prípadného nového majiteľa celkom kvalitne spropagoval. Obrovská vila v Beverly Hills s názvom Opus si určite zaslúžila viac, ako len miesto na inzertnom portáli, a preto si jej majitelia nechali na mieru vyrobiť trailer, vďaka ktorému ju chcú priblížiť záujemcom a ukázať v niekoľkých minútach všetko, čo ich vo vile bude čakať. Celé video sa začína extravagantne a v takomto štýle pokračuje aj naďalej. Nechýbajú v ňom odvážne a obnažené ženy, drahé autá, skvelé výhľady či hriešne drahé zariadenie interiéru, takže ak náhodou máš 100 miliónov nazvyš, potom už vieš, kam treba investovať.


OPUS | Red Band Trailer from Drew Fenton on Vimeo.

Domov
Zdieľať
Diskusia