Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2017, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys sa oficiálne stáva členom českého Ty Nikdy labelu. Počúvaj úprimnú novinku o jeho živote a priprav sa na debutové sólo

HUDBA
Uložiť Uložené

Posledná skladba nepochádzajúca z chystaného sóla dostáva aj sprievodný vizuál z dielne Lousyho Aubera.

Matysova hudobná kariéra je pomerne špecifická a sprevádza ju viacero nevydaných projektov, ktorých sa už nedočkáme pravdepodobne nikdy. Ešte v minulom roku však začal spolupracovať s Ideom a zrazu všetko začalo naberať správny smer. Chalani prednedávnom vydali aj vydarené EP s názvom Čísla a Matys tiež oznámil, že chystá sólový album v svojej réžii, takže už sa nemôže stať, že by jeho vydanie padlo na neúspešnej spolupráci. Jasným dôkazom je aj dnes zverejnená informácia o tom, že sa oficiálne stáva členom labelu Ty Nikdy a po Wondym je druhým slovenským reprezentantom v crew. Gratulujeme!
 
Pri tejto príležitosti sme sa zároveň dočkali aj hudobnej novinky z Matysovej dielne, ktorá je poslednou skladbou nepochádzajúcou z chystaného debutového albumu. Dostáva názov V baroch a prostredníctvom nej nám autor dáva možnosť nahliadnúť do jeho života, stačí sa len lepšie započúvať. O hudobnú produkciu sa postaral Inphy my snáď ani nemáme čo vytknúť. Vizuál k novinke dopĺňa talentovaný Lousy Auber a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia