Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2017, 14:07
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krásna Emilia Clarke sa snaží zachrániť chlapca pred temnými silami. Trailer mysteriózneho thrilleru ponúka solídnu dávku pochmúrnej atmosféry

FILMY A SERIÁLY EMILIA CLARKE
Uložiť Uložené

V stenách sa skrýva niečo zlé.

50. roky, Toskánsko. Na izolovaný zámok prichádza mladá zdravotná sestra Verena. Jej úlohou je vyliečiť malého chlapca Jakoba, ktorý prestal rozprávať po tom, čo umrela jeho matka. Lenže čím viac času s ním Verena trávi, tým silnejšie je presvedčená, že chlapec je pod mocou záhadných hlasov vychádzajúcich zo zámockých stien. Mysteriózny thriller Voice from the Stone nakrútil debutant Eric D. Howell. Scenár napísal Andrew Shaw podľa románu Silvia Raffa. Hlavné úlohy si strihnú Emilia Clarke, Marton Csokas, Caterina Murino, Remo Girone a Kate Linder. Trailer nevyzerá vôbec zle, doslova z neho sála podmanivo pochmúrna atmosféra. O technickú kvalitu sa zrejme báť nemusíme. Príbeh má tiež potenciál, dúfajme, že sa napokon nezvrhne v predvídateľnú duchársku báchorku. Premiéra je stanovená na 28. apríla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia