Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2017, 0:33
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Pokračovanie Avatara sa opäť o čosi oneskorí. James Cameron sa vyjadril, v čom leží kameň úrazu

FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER
Uložiť Uložené

Avatar 2 ruší premiéru v roku 2018. Kedy ho uvidíme a ako sú na tom jeho sequely?

Plánované pokračovanie epického Avatara opäť mení dátum premiéry. Očakávaná séria si zažila veľa odkladov, avšak dnes už je jasné, že sa jej nasledujúci rok nedočkáme. Kde je ale problém? James Cameron sa na túto otázku vyjadril v rozhovore so stránkou The Star a prezradil, čo za skutočne stojí za opozdením. Diváci by podľa jeho slov mali pochopiť, že on sám netočí jeden, ale až štyri filmy naraz a chce si na nich dať záležať. Podotkol, že všetky snímky budú skutočne veľkolepé a on sám si je vedomý, ako strávi každý deň počas nasledujúcich rokov jeho života.

Pokračovanie Avatara sa opäť o čosi oneskorí. James Cameron sa vyjadril, v čom leží kameň úrazu
Zdroj: 20th Century Fox

Všetky dekorácie, samotné zvieratá či postavy sú nadizajnované a pripravené. Cameron by sa o ne rád podelil, no chce si zachovať akési tajomno a odokryť oponu vtedy, keď nadíde ten správny čas. Zrušenie decembrového dátumu budúceho roka je oficiálne a na nový termín si musíme ešte počkať. Rozhodne si myslíme, že treba Cameronovi veriť a dúfame, že to bude za to čakanie naozaj stáť za to. Existuje aj možnosť, že sa posunú dátumy aj pri sequeloch, no to je ešte len vo hviezdach.

Domov
Zdieľať
Diskusia