Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2017, 11:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

RAPMEISTER vás prevedie jedným dňom Supu z Mojej reči, s ktorým nahliadneme do jeho súkromného aj koncertného života

HUDBA MOJA REČ
Uložiť Uložené

Dobrý chlapec z Handlovej prezradil čosi viac o sebe, svojej histórii, ale aj zopár zážitkov, tajomstiev, príbehov a zaujímavostí.

Jägermeister je už zopár dlhých rokov viac než stabilným pilierom urban kultúry na Slovensku. Tá spája všetkých nielen mladých ľudí zaujímajúcich sa o všetky elementy hip-hopu. A preto, že neprestávajú loviť nové zážitky a projekty, rozhodli sa pre nás pripraviť ďalšiu zaujímavú epizódu z tohto prostredia, ktorá dostáva príznačný názov RAPMEISTER a budeme v nej mať možnosť nahliadnuť do života známeho rapera z kapely Moja reč - Supu. Tento formát je už aj v našich končinách veľmi dobre známy, a tak už hádam všetci viete, čo od neho môžete očakávať.

Supa nás ochotne previedol jedným svojím koncertným dňom, súčasťou ktorého bolo aj nahrávanie skladby. Rodák z Handlovej nám zároveň porozprával zopár nezabudnuteľných zážitkov a príbehov. Na svoje si prídu aj tí, ktorých zaujíma, ako ich obľúbený raper tvorí texty a čo je pre neho inšpiráciou. V závere nebude chýbať zopár záberov z vystúpenia v Banskej Bystrici. O samotný vizuál vrátane kamery a strihu sa postaral šikovný Miniboj Killa a vy si teraz môžete vychutnať výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia