Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2017, 12:19
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Denzel Washington a Colin Farrell natočia právnickú drámu pod taktovkou režiséra filmu Nightcrawler

FILMY A SERIÁLY COLIN FARRELL
Uložiť Uložené

Na oscarové ambície je ešte skoro, no na výslednú snímku sa už teraz tešíme.

Tvorca Dan Gilroy sa počas svojej scenáristickej kariéry stihol postarať o projekty, ako Maximálny limit, Pád, Bournov odkaz či tohtoročný Kong: Skull Island (premiéra už 9. marca/března). Keď Dan v roku 2014 prvýkrát sadol na režisérsku stoličku, aby podľa svojho scenára nakrútil snímku Nightcrawler, všetci sme boli v očakávaní. Všetko ale dopadlo na výbornú a film s Jakeom Gyllenhaalom v hlavnej úlohe sa toho roku objavil na popredných priečkach kvality a obľúbenosti. Okrem iného si Gilroy vyslúžil aj nomináciu na Oscara a BAFTA za najlepší pôvodný scenár. Tento rok sa opäť chystá sadnúť na kreslo režiséra, aby nám priniesol drámu Inner City.

Denzel Washington a Colin Farrell natočia právnickú drámu pod taktovkou režiséra filmu Nightcrawler
Zdroj: Open Road Films

Príbeh by nás mal vziať do veľkej advokátskej kancelárie v centre Los Angeles, kde mladý začínajúci pracovník objaví mnoho nejasností ohľadom svojho staršieho a v právnických kruhoch rešpektovaného kolegu. To znie nadmieru zaujímavo a už teraz sa nevieme dočkať, kedy sa o projekte dozvieme niečo viac. Zatiaľ nám i vám bude musieť stačiť informácia, že v hlavných úlohách uvidíme Denzela Washingtona a Colina Farrella, čo nás robí ešte viac nedočkavými. A čo vy? Vzbudilo vo vás Inner City záujem?

Domov
Zdieľať
Diskusia