Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2017, 11:11
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Magazín Vogue ho zaradil k vychádzajúcim hviezdam modelingu, no plavovlasý fešák Neels sa nespolieha len na peknú tvár

Uložiť Uložené

Neelsovou základnou vlastnosťou je cieľavedomosť, ktorá ho dostala na prehliadkové móla aj do celosvetových kampaní, no vďaka nej si plní sny aj mimo modelingového priemyslu.

Dnes si predstavíme fešáka, ktorý svojím vzhľadom zaujme skôr mladšie ročníky, keďže on sám má (v podstate) čerstvých osemnásť a viacero známych magazínov vrátane amerického Vogue ho označilo za vychádzajúcu hviezdu pánskeho modelingu s poriadnou dávkou temperamentu, sexepílu a nevinnej drzosti.

Neels Visser sa narodil 26. septembra 1998 v Arizone, konkrétne v jej hlavnom meste vo Phoenixe. Ešte ako dieťa sa s celou svojou rodinou, teda s rodičmi a staršou sestrou Kendall presťahoval do Newport Beach, kde navštevoval Corona del Mar High School a neskôr sa sťahoval opäť, tentokrát do Los Angeles. Tam vypomáhal vo farmaceutickej spoločnosti svojho otca, kde sa naučil základy podnikania a založil si vlastnú spoločnosť zameranú na internetový predaj oblečenia. Mesto anjelov mu poskytlo výborné možnosti, v miestnych skateparkoch sa zoznámil so správnymi ľuďmi, ktorí ho posunuli ďalej a vďaka nim sa spriatelil s viacerými známymi tvárami ako Lucky Blue Smith, Hailey Baldwin, Jay Alvarrez, Barbara Palvin alebo syn Cindy Crawford - Presley Gerber. Tí mu prostredníctvom sociálnych sietí pomohli rozbehnúť vlastnú kariéru a keďže každý z vyššie spomenutých má slušnú sledovateľskú základňu, fanúšikom ani modelingovým agentúram ich fešný kamarát neušiel a rozhodli sa ho takisto podporiť. Podporovali ho aj rodičia, ktorým podľa vlastných slov vďačí za veľa - otcovi za podnikateľské know-how a mame za myšlienku stať sa po stopách svojej staršej sestry modelom.

Dnes má rodák z Phoenixu viac ako 1,7 milióna followerov, vďaka čomu ho zahraničné médiá označujú za instagramovú hviezdu, je príležitostným DJ-om a žiadaným modelom, čo ho prinútilo zabezpečiť si bývanie aj v New Yorku a okrem toho sa ešte stále venuje vlastnej spoločnosti, pričom tieto aktivity mu mali vyniesť cez 500-tisíc dolárov. Na prehliadky a do kampaní si ho vybrali Dolce & Gabbana, American Eagle či Tommy Hilfiger, je pozývaný na párty a večere, ktoré hostia Diesel, Maybelline, Montblanc a iní a objavil sa napríklad vo Vogue Japan, Teen Vogue, D´SCENE alebo Vanity Teen Magazine. Momentálne je zadaný a jeho priateľkou je krásna Cindy Kimberly, ktorú zo dňa na deň preslávil Justin Bieber, keď uverejnil jej fotografiu na svojom profile. Neels je teda v kurze a my predpokladáme, že záujem o jeho osobu ešte porastie. Ak zaujal aj teba, nezabudni navštíviť jeho Instagram.

Domov
Zdieľať
Diskusia