Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2017, 15:23
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

John Boyega vám v ukážke pre drámu Imperial Dreams svojim výkonom vyvolá zimomriavky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bývalý väzeň musí vychovávať svojho syna v drsných uliciach Los Angeles. Imperial Dreams sa rozhodne pohrá s našimi citmi.

Herec John Boyega (Star Wars: The Force Awakens, Attack the Block) sa do povedomia širokej verejnosti dostal hlavne skrz úlohu Finna v novej trilógii z ďalekej galaxie, no tentokrát sa nás v projekte debutujúceho režiséra Malika Vitthala pokúsi presvedčiť o svojom skutočnom hereckom talente. Ten nesie názov Imperial Dreams a Boyega si v ňom zahrá Bambiho, mladého otca z Los Angeles, ktorý je čerstvo prepustený z väzenia. Aby dokázal v uliciach plných násilia svojho chlapca ochrániť, musí sa veľmi rýchlo adaptovať na nové podmienky. Čaká ho totiž nielen starostlivosť o dieťa, ale aj plnenie si vlastného sna. Film bol predstavený už v roku 2014 na prestížnom festivale Sundance, z ktorého si rovno odniesol Cenu divákov Best of NEXT. O to viac nás teší, že snímka bude dostupná na Netflixe, pretože uvedenia v našich kinách by sa pravdepodobne nedočkala. Plnohodnotný trailer nás prenesie priamo do drsných ulíc Los Angeles, kde každá jedna noc môže byť vašou poslednou. Vyzerá to tak, že John sa svojej úlohy zhostil naozaj skvele a my sa už nemôžeme dočkať, kedy si snímku pozrieme. Čo na ňu hovoríte vy? Zaujala vás rovnako, ako nás? Dáte jej šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia