Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2017, 13:35
Čas čítania 0:00
Ján A.

Dvaja režiséri, jedna postava. Čo bude s Kylo Renom v Epizóde VIII a aké zmeny ho čakajú?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Star Wars: Epizóda VIII vštiepi Kylo Renovi viac ľudskosti.

Star Wars: The Force Awakens predstavilo novú temnú postavu. Kylo Ren naplno ukázal komplikovaný charakter vedený hnevom a pomstou. Adam Driver, predstaviteľ spomínanej roly, vysvetľuje, že jeho postava bude preskúmaná z rôznych uhlov práve v chystanej epizóde VIII. Rozvoj vnútorného sveta rozpolteného Rena bude najviac zameraný na jeho ľudskosť. 

Dvaja režiséri, jedna postava. Čo bude s Kylo Renom v Epizóde VIII a aké zmeny ho čakajú?
Zdroj: Lucasfilm

Prvá epizóda novej trilógie predstavovala obrovský filmový trhák. Jednotlivé postavy samozrejme nemali dostatok priestoru na vlastný vývin. Preto ich produkčný tím predstavil všeobecnejšie. V epizóde VII bolo veľa dejových bodov, pričom ich obsiahlejšie vysvetlenie dostaneme až v epizóde VIII tak, aby jednotlivé informácie získali správny zmysel. George Lucas, povôdný filmový mág kultového sveta, spoločne s J. J. Abramsom, režisérom Star Wars: The Force Awakens a Rianom Johnsonom, režisérom epizódy VIII, diskutovali o smerovaní a rozvoji postavy Kylo Rena. Ústrednou témou bola myšlienka teroru a rozpoltenosti osobnosti, ktorá je morálne oprávnená správať sa tak, aby získala úplne všetko. Taktiež všetci cítia aktiváciu určitého správneho druhu spoločenskosti v predstaviteľovi postavy. Okrem posilnenia negatívnych a temných vlastností, ktoré boli Kylovi často vyčítané, uvidíme aj väčší dôraz práve na jeho ľudskosť

Adam Driver nedávno komentoval, aké je pracovať s režisérom Rianom Johnsonom na pokračovaní úspešnej ságy: "Rian je brilantný režisér. Dokonca napísal aj scenár. Taktiež veľmi dobre rozumie dôležitosti jednotlivých nejednoznačností a jemným rozdielom, proste má zmysel pre citlivosť. Myslím si, že napísal niečo obzvlášť pozoruhodné."

Domov
Zdieľať
Diskusia