Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2017, 13:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Michael Keaton vnadí pár dní pred premiérou očakávanej biografie The Founder podareným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Muž so slovenskými koreňmi, ktorý ukradol nápad na McDonald's a spravil z neho miliardový biznis.

Premiéra očakávanej snímky The Founder, ktorá bola natočená podľa skutočných udalostí, nás čaká už 19. januára, čiže už budúci premietací víkend. Ohlasy sú pozitívne, Keaton, samozrejme, hrať nezabudol, no je len na vás, či máte tento štýl filmov radi. Tentokrát sa bývalý netopier prevtelí do mimoriadne úspešného podnikateľa s koreňmi vedúcimi do niekdajšieho Československa. Vo svojej podstate tento pán zneužil ideu bratov McDonaldovcov a odkúpil od nich dnes už najznámejší fasfoodový reťazec na svete. Takže podľa všetkého sa nemusíme báť len klasických klišé pádov a zostupov, na ktoré sme si zvykli počas sledovania biografických snímok (ako príklad uveďme minuloročnú „komédiu“ Joy s Jennifer Lawrence). Pokiaľ vás príbeh podnikateľa zaujíma, nedávno vám kolega priniesol článok podrobne sa venujúci jeho životu.

Za filmom stojí režisér John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks s Tomom Hanksom), vychádzajúci zo scenára od Roberta D. Siegela (The Wrestler). Herecké osadenstvo ďalej dopĺňajú Nick Offerman, Linda Cardellini, Laura Dern, BJ Novak a John Caroll Lynch. Nižšie sa môžete pozrieť na najnovší trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia