Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2017, 17:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bicepsy Dwayna Johnsona v traileri pre necenzurovaný Baywatch zachraňujú nadržané kočky na pláži, ale taktiež dávajú cez držku zločincom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Druhý oficiálny trailer je plný nových záberov, ktoré úspešne lákajú na potenciálny letný hit.

Od debutového traileru pre R-kový Baywatch ubehol presne mesiac aj jeden deň. Universal však neplánuje nič nechať na náhodu, a tak sa môžeme pripraviť, že reklamná masáž pre najnovší film Dwayna Johnsona, Zaca Efrona, Alexandry Daddario a mnohých ďalších sexi anjelikov bude skutočne masívna. Ako to už býva, budeme sa snažiť podsúvať vám zverejnený materiál postupne a v zdravom množstve, nových záberov sme sa však stále ani zďaleka nenabažili. Užite si ich teda aj dnes v druhom oficiálnom traileri, ktorý nespúšťa z akcie, sexi žien ani humoru. Teda, úprimne, nezasmeje sa asi nikto z nás, a teda by bolo vhodnejšie napísať, že nespúšťa z pohodovej atmosféry.

Okrem hlavných hercov si môžeme pripočítať aj cameá Davida HasselhoffaPamely AndersonR-kový rating a poriadnu dávku nostalgie a vyjde vám film, ktorý by mohol zarobiť slušné peniaze. Režíroval Seth Gordon (Horrible Bosses) podľa scenára Damiana Shannona a Marka Swifta. Pôvodne bola premiéra stanovená na 19. mája 2017, kvôli veľkej konkurencii sa však presunula o týždeň neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia