Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2016, 2:32
Čas čítania 0:00
Marek R.

Zamestnanci útulku s úsmevom na tvári. Do Vianoc sa im podarilo nájsť rodinu pre každého ich člena

ZAUJÍMAVOSTI PES VIANOCE
Uložiť Uložené

Vianoce v kruhu rodiny.

Vianoce by sme mali tráviť v príjemnej nálade v kruhu rodiny a čoraz viac do najbližšieho kruhu začínajú ľudia radiť aj zvieratá, či už teda ide o psov alebo aj mačky. Ja ako vlastník psa sa dokážem stotožniť s týmito názormi a aj včerajší Štedrý večer sme prežili všetci pokope a treba povedať, že práve Timi si Vianoce užil vďaka trhaniu papiera asi najviac (až úplne odignoroval svoje hračky a len trhal papier). 

Nielen teda mňa, ale určite mnohých ďalších tak nesmierne potešila správa z amerického útulku v Colorado Springs. Na fotografii z tohto miesta vidíme zamestnancov útulku, ako každý jeden stojí v prázdnej klietke s obrovským úsmevom na tvári. Podarilo sa im totiž nájsť domov pre každého jedného štvornohého miláčika ešte do Vianoc, a tak mohli stráviť tento sviatok už v pohodlí domova s novou rodinkou. Zamestnanci útulku si dali za cieľ nájsť každému jednému domov do Štedrého večera a noví majitelia v takomto prípade nemuseli platiť ani žiadne adopčné poplatky. Nápad sa ujal a všetci psíkovia sa včas ocitli v novej rodinke, kde sú určite obklopení láskou.

Domov
Zdieľať
Diskusia