Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2016, 22:11
Čas čítania 0:00
Ján A.

Gwendoline Christie sľubuje, že jej rola v Star Wars: Episode VIII nebude opäť sklamaním

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dostane kapitán Phasma väčší priestor na sebarealizáciu?

Disney kúpilo Lucasfilm v roku 2012 so zámerom okamžitého naštartovania vesmírneho sveta. Star Wars: Epizóda VII – Sila sa prebúdza sa ukázala vo veľkom štýle. Film zlomil nespočetné množstvo rekordov a spoločnosť Disney si poriadne namastila kapsy celosvetovými zárobkami. Siedma epizóda predstavila nové postavy, ale prispela aj návratom tých starých, čím premostila pôvodnú trilógiu s tou novou. Jednou z nových tvárí bola aj herečka Gwendoline Christie, ktorú poznáme ako bojovníčku Brienne z Tarthu v televíznom seriáli Game of Thrones. V nekonečnom galaktickom svete stvárnila postavu temnej strany s menom kapitán Phasma.

Od jej účinkovania v legendárnej ságe si mnohí fanúšikovia sľubovali vznik nového kultu osobnosti. Avšak, kapitán Phasma nedostal na filmovom plátne dostatočný priestor času. Na Gwendoline sa tým pádom zniesla neprimeraná vlna kritiky. Nastala táto situácia vinou herečky? Veď ako Brienne presvedčila mnohých televíznych divákov o svojej kvalite. Podľa posledných vyjadrení samotnej postavy dostane kapitán Phasma na sebarealizáciu väčší priestor. K ďalším a bližšie špecifikovaným novinkám sa však nevyjadrila. Nová epizóda tak ostáva aj naďalej poriadne zahalená rúškom tajomstva ako púštny piesok planéty Tatooine okolo tlupy domorodých Jawov počas búrky. Sama ďalej dodáva, že nikto nebude novou častou sklamaný. Nezáleží na pravdivosti výroku, nikdy nie je možné uspokojiť všetkých.


Gwendoline Christie sľubuje, že jej rola v Star Wars: Episode VIII nebude opäť sklamaním
Zdroj: Lucasfilm

Prísľubom kvality pokračovania trilógie je už dlho očakávaný spin-off z ríše Star Wars. Rogue One: Star Wars Story určí výkonnostnú latku celému univerzu. Najdôležitejšia je však vytúžená a práve pripravovaná Epizóda VIII. Je len na režisérovi Rianovi Johnsonovi, ako namixuje celý chutný kokteil postáv. Rozvinutie charakteru hlavných nosičov dejovej línie ostáva len na ňom. Nám ostáva už len pevne veriť, že kapitán Phasma dostane toľko času, koľko si zaslúži.

Domov
Zdieľať
Diskusia