Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2016, 16:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prekvapením na albume SILA od chalanov z H16 je sloha od Pil C-ho. Počúvaj nečakanú novinku Jetpack

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Štvrtý spoločný album Jednašestky sa medzi fanúšikov dostane už v priebehu budúceho týždňa, a tak je čas na zverejnenie ďalšej ukážky.

Rok 2016 sa pomaly blíži ku koncu a svetlo sveta už uzreli skoro všetky očakávané slovenské rapové albumy. Čaká sa už len na chalanov z H16 a potom príde na rad naša tradičná sumarizácia v podobe rebríčkov albumov a najlepších skladieb či videoklipov. Jednašestka oznámila vydanie nečakane už počas leta a v tejto sérii prekvapení pokračovala aj pri vydávaní singlov. Prednedávnom chalani zverejnili aj cover a tracklist, ktorý sa teraz v konečnom dôsledku ukázal ako nie úplne kompletný a vy už pravdepodobne aj tušíte prečo. Zároveň sa už nájde viacero jedincov, pre ktorých informácia o tajných hosťoch prekvapením nie je, keďže kompletne celý album SILA už fanúšikovia mali možnosť počuť na akcii SPOTS v priestoroch zabudnutého petržalského metra, kde prebehla pred pár dňami predpremiéra.

Prekvapením na albume SILA od chalanov z H16 je sloha od Pil C-ho. Počúvaj nečakanú novinku Jetpack
Zdroj: Stoky Photo

Dnes H16 zverejnila neočakávane ďalšiu ukážku s názvom Jetpack, ktorá sa na prvý pohľad zdala ako klasická skladba v podaní Speezyho, Otisa a Ciga. Pri počúvaní sa však dozvieš, že na nej hosťuje aj Pil C, tak je možné, že na albume bude tých spoluprác o niečo viac. O hudobnú produkciu skladby sa postaral dvorný Abe a my len dúfame, že sa dočkáme aj vizuálu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia