Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2016, 11:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

King Kong sa v epickom traileri stretu gigantických monštier postaral o nepredstaviteľnú spúšť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oscaroví herci, nadaný režisér a obrovský potenciál.

Ešte než sa približne v roku 2020 dočkáme crossoveru Godzilly s King Kongom, čaká nás v marci roka 2017 zoznámenie sa s opičiakom, ktorý oproti Jacksonovej verzii trošku povyrástol. Helikoptéry by mohol jesť ako dezerty, nedokážem si teda predstaviť, aké citlivé musí mať ruky. Ak totiž chytí šťavnatú blondínu do rúk, nezostane z nej pravdepodobne nič. Ťažko povedať, či to bude prípad aj tohto spracovania. Ak sa majú títo dvaja filmoví giganti stretnúť na jednom striebornom plátne a Godzilla neprejde charakterovou zmenou, zrejme bude King Kong "záporák", respektíve budú obaja v očiach divákov neutrálni, akési Civil War či BvS. V každom prípade, nový Kong nevyzerá v druhom traileri veľmi prívetivo. 

 

Ako vraví samotná synopsa, v centre diania nadchádzajúceho príbehu sa ocitne tím prieskumníkov vedený postavou Toma Hiddlestona (Crimson Peak, Thor, seriál The Night Manager), ktorý sa odváži zájsť do nezmapovaného vnútrozemia zradného a nebezpečného ostrova, predstavujúceho tajomný domov kráľa opíc. Skupina bude ale počas hľadania mýtického séra konfrontovaná niekoľkými neobyčajnými bytosťami.

Režíruje Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer, seriál You're the Worst) o scenár sa postaral John Gatins (Coach Carter, Flight) spolu s Maxom Borensteinom (Godzilla, seriál Minority Report) a okrem vyššie spomínaného Hiddlestona sa objaví aj Samuel L. JacksonBrie LarsonJohn GoodmanJing TianCorey HawkinsJason MitchellJohn OrtizShea Whigham či Toby Kebbell. Kong: Skull Island, prvý z troch naplánovaných projektov (viac informácií tu a tu), za ktorými stoja spoločnosti Warner Bros. a Legendary, dorazí do našich kín 9. marca 2017.

King Kong sa v epickom traileri stretu gigantických monštier postaral o nepredstaviteľnú spúšť
Zdroj: Warner Bros.
King Kong sa v epickom traileri stretu gigantických monštier postaral o nepredstaviteľnú spúšť
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia