Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2016, 20:49
Čas čítania 0:00
Krištof Králik

Ošiaľ v bratislavskej Eurovei. Kvôli kolekcii Kenzo x H&M čakali niektorí v rade aj 20 hodín (Video)

MÓDA
Uložiť Uložené

Kolekcie H&M s luxusnými návrhármi sa stali tradíciou, na ktorú sú Slováci ochotní čakať v rade takmer celý deň.

To, na čo sme v súvislosti s limitovanými spoluprácami H&M-ka zvyknutí každú jeseň, sa opäť zopakovalo aj dnes ráno. Milovníci módy, či skúsení reselleri opäť v bratislavskej Eurovei dlhé hodiny vyčkávali v rade, aby sa do obchodu H&M dostali medzi prvými. Dôvodom je najnovšia dizajnérska spolupráca, na ktorú si H&M vybralo francúzsky módny dom Kenzo. Ten je známy najmä vďaka svojim divokým a veľmi pestrým motívom džungle, a tak by sme aj tento rok našli zopár kúskov, ako napríklad kožené bundy, kabáty alebo maxi šaty, ktoré opäť vyvolali medzi prítomnými ošiaľ a ich cena u resellerov je na úrovni produktov Kenzo.

Niektorí módni nadšenci na kolekciu vyčkávali až 20 hodín a v noci tak pred nákupným centrom nechýbali ani spacáky. Každopádne treba podotknúť, že aj tento rok mnoho zo zúčastnených módne kúsky nakúpilo čisto za účelom ďalšieho predaja s cieľom obohatiť sa. Aká bola teda motivácia ľudí vyčkávať dlhé hodiny v rade, čo sa im nakoniec podarilo zakúpiť a koľko minuli eur? Odpovede na tieto otázky si môžeš pozrieť vo videu nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia