Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2016 o 21:08
Čas čítania 0:00
Donnie

Režisér Star Trek Beyond a Rýchlo a zbesilo 5 reštartuje slávneho Knight Ridera!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Justin Lin sa po Rýchlo a zbesilo opäť vráti k autám, ruku k dielu priloží aj skupina Machinima

Fanúšikom premakaných herných videií, trailerov, gameplayov a všelijakej inej tvorby, ktorá sa aspoň okrajovo opiera o hernú scénu určite nemusíme predstavovať spoločnosť Machinima. CEO tejto spoločnosti, Chad Gutstein, sa rozhodol vypustiť do sveta zaujímavú zvesť, ktorá oznamuje spojenie sa Machinimi s YOMYOMF (YouOffendMeYouOffendMyFamily), režisérom a producentom Justinom Linom (Star Trek: Do neznáma, Rýchlo a zbesilo 6, Rýchlo a zbesilo 5) a spoločnosťou NBCUniversal za účelom tvorby rebootu megaúspešného seriálu Knight Rider, ktorý dobýval naše obývačky v 90. rokoch.

Podľa slov Chada Gutsteina nadišiel správny čas priniesť tento seriál opäť pre novú generáciu divákov. Produkciu zastreší kanál YOMYOMF a Justin Lin. Podľa dostupných informácií je tento projekt už v štádiu tvorby a jeho predstavenie svetu sa odhaduje už na rok 2017! Pôvodný Knight Rider, vytvorený a produkovaný Glenom A. Larsonom premiéroval na televíznych obrazovkách v roku 1982. Hlavnú úlohu policajného detektíva Michaela Knighta si strihol všetkým známy David Hasselhoff, parťáka mu robilo ikonické po zuby ozbrojené hovoriace auto Kitt. Pokračovania sa seriál dočkal až v roku 1997 pod názvom Team Knight Rider a pokračovania z roku 2008 sme sa dočkali aj na našich televíznych obrazovkách. Kvalitou sa však ani jeden z nasledovníkov pôvodnému seriálu ani zdaľeka nepriblížil. Myslíte si, že si v dnešnej dobe dokáže seriál takéhoto typu vybudovať svoju novú fanúšikovskú základňu? Alebo to bude opäť jeden veľký nepodarok, ktorý sa po jednej odvysielanej sérii postaví do kúta hanby k svojim dvom starším béčkovým bratom?

Domov
Zdieľať
Diskusia