Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2016, 10:21
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Filmový Assassin’s Creed ponúkne množstvo praktických efektov a parkourových prvkov, čoho dôkazom je aj parádne video zo zákulisia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Justin Kurzel a herec Michael Fassbender sa v najnovšom videu od štúdia 20th Century Fox rozpovedali o natáčaní.

Filmová adaptácia populárnej hernej série s názvom Assassin’s Creed už pomaličky začína klopať na dvere kinosál po celom svete a my sme po dvoch skutočne lákavých traileroch už naozaj zvedaví, ako sa jej bude na strieborných plátnach dariť. Už teraz si však môžeme byť istí, že z hľadiska praktických efektov ponúkne množstvo akčných a oku lahodiacich záberov plných nápaditých parkourových prvkov, o čom koniec koncov svedčí aj najnovší pohľad do zákulisia. Vo videu sa okrem niekoľkých doteraz nevidených momentov navyše objaví aj režisér Justin Kurzel spolu s hlavnou hviezdou Michaelom Fassbenderom, aby nám o samotnom natáčaní niečo málo porozprávali. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 29. decembra 2016 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia