Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2016, 17:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Španieli si budú môcť pochutnať na spojení zmrzliny McFlurry s alkoholom Jägermeister. Lákavá kombinácia prichádza už v novembri

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Konečne rozumné spojenie.

Sieť reštaurácií s rýchlym občerstvením McDonald’s možno nepredáva tie najzdravšie pokrmy, ale minimálne jednou dobrotou z ich ponuky často nepohrdnú ani ich najväčší kritici. Zmrzlina McFlurry si už za roky svojej existencie získala milióny a milióny fanúšikov po celom svete a určite za to môže aj fakt, že McDonald’s často spája sily s inými zabehnutými značkami na trhu a zákazníkom prináša lákavé kombinácie. Na Slovensku sa už viackrát spojil napríklad s domácimi výrobcami sladkostí, avšak v Španielsku teraz posúva úroveň ešte o čosi vyššie.

Od približne 1. novembra sa v španielskych prevádzkach McDonald’s objaví takzvané McFlurry Jäger, z čoho ti už musí byť jasné, že McDonald’s bude do svojej zmrzliny pridávať aj lahodný alkoholický nápoj Jägermeister. Podľa zverejnených informácií pracovali na uvedení tejto kombinácie obe strany hneď niekoľko mesiacov a pre jej vznik muselo byť urobených viacero kompromisov, ale našťastie sa všetko podarilo dotiahnuť do úspešného konca a Španieli sa majú na čo tešiť. Samozrejme, že McFlurry Jäger si nebudú môcť kúpiť zákazníci pod 18 rokov a keď máš na túto zaujímavú kombináciu chuť už teraz, kupuj letenky na november a choď ochutnať na vlastnej koži.

Španieli si budú môcť pochutnať na spojení zmrzliny McFlurry s alkoholom Jägermeister. Lákavá kombinácia prichádza už v novembri
Zdroj: cerebrother.es
Domov
Zdieľať
Diskusia