Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2016, 23:25
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Dara Rolins chce buď Všetko alebo nič vo videoklipe k titulnej skladbe rovnomenného filmu

HUDBA DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Budúci rok sa do kín dostane film Všetko alebo nič, ktorého titulný song má na svedomí Dara Rolins.

V utorok (11.10.) poobede informovala Dara Rolins na Facebooku o tom, že večer vyjde skladba Všetko alebo nič sprevádzaná videoklipom. Svoje slová naplnila a spomínaný track uzrel svetlo sveta. Jedná sa o titulnú pieseň rovnomenného filmu, ktorý sa dostane do slovenských, českých a poľských kín začiatkom budúceho roka. Snímka bola natočená podľa bestselleru slovenskej spisovateľky Evity Urbaníkovej.

V songu Všetko alebo nič produkovanom Danielom Hádlom spieva známa speváčka o vzťahu, z ktorého chce vyťažiť buď sto percent, alebo ho nechať tak. Situácia je značne komplikovaná, avšak Dara sa prikláňa skôr k prvej možnosti a túži po tom, aby si s partnerom ich problémy vysvetlili. Vizuál je zasadený do vidieckeho prostredia a okrem iného Dara na kamere ukázala aj svoju vyšportovanú figúru. Klip majú na svedomí Adam Pavelka spoločne so samotnou autorkou a je venovaný zosnulej Eve Skallovej. Je veľmi pravdepodobné, že pieseň, ktorú si môžeš vypočuť nižšie, budú čoskoro skutočne často hrať naše rádiá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia