Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2016, 19:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jofre predstavuje silnú atmosférickú rozchodovku, ktorá dokonale vystihuje pocity človeka zlomeného láskou

HUDBA
Uložiť Uložené

A na produkcii sa opäť objavuje pán muzikant Ján Lednický.

Jofreho už bližšie predstavovať určite nie je potrebné. Jeden z najlepších hudobníkov na Slovensku sa rapu síce ešte nevenuje dlho, no aj napriek tomu svojou kvalitou zatienil už nejedného známeho interpreta. Jeho skladby nesú jedinečnú atmosféru, a to aj vďaka produkciám od Jána Lednického, čo je vlastne Jofreho civilné meno. Tento sámsystém funguje v jeho prípade úplne dokonale, keďže hudobný talent je presne to, čo mu nik uprieť nemôže. V aktuálnom roku už vydal pomerne veľa singlov a okrem nich aj novú producentnskú záležitosť s názvom Johny Ice

Dnes sa však opäť vracia k rapu a opäť predstavuje skladbu, ktorá jednoznačne nesie jeho rukopis. Novinka dostáva názov Posledné slzy a ako ste si už mali možnosť prečítať v nadpise, ide o úprimnú rozchodovú skladbu s veľmi silným textom. Asi je každému jasné, že počúvame presne to, čím si sám Jofre prešiel a práve táto autenticita dodáva skladbe atmosféru. Žiaľ tentokrát absentuje videoklip, čo ale v tomto prípade určite chápeme. Na záver ešte dodáme, že už čoskoro sa môžete tešiť aj na rozsiahly rozhovor. Dosť bolo slov, počúvaj. 

Domov
Zdieľať
Diskusia