Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2016, 13:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali venuje emotívnu skladbu svojej zosnulej mame a pridáva aj čiernobiely vizuál

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali sa zároveň vyjadril, že už toho veľa vo svojej kariére v pláne nemá, a tak by jeho údajne posledné projekty mohli byť tými najsilnejšími.

U Kaliho sme boli v posledných rokoch zvyknutí na buď umrnčané skladby o nefungujúcich vzťahoch so ženami či blízkymi alebo párty záležitosti do klubov. Tie si pochopiteľne našli veľmi veľa fanúšikov, a tak vlastne ani nemalo význam skúšať niečo iné. Zároveň nám Kali v jednom z posledných rozhovorov prezradil, že už teraz vie, koľko by toho ešte chcel stihnúť a dokonca si už naplánoval koniec kariéry. Pomerne prekvapujúce vyjadrenie, keďže som si doteraz myslel, že budú všetci slovenskí interpreti rapovať, až kým sa na nich nezabudne. Avšak aj tento pohľad, skončiť v tom dajme tomu najlepšom, možno má niečo do seba. Uvidíme, či bude aj reálny. 

Odhliadnuc od tejto skutočnosti nám Kali predstavuje ďalšiu novinku, singel, ktorý pravdepodobne nebude súčasťou žiadného albumu. Ide o skladbu Púšťam ťa, ktorá je emotívnou vecou venovanou jeho zosnulej mame. Mama je v živote každého chlapa bez pochýb najdôležitejšou osobou, a tak niet pochýb, že máme možnosť počuť jednu z najsilnejších skladieb od Kaliho vôbec. Čo sa týka hudobnej produkcie, tak o tú sa už tradične postaral dvorný Mako, ktorého poznáš pod menom Peter Pann. Novinka hneď dostáva aj podarený vizuál so zábermi, ktoré určite pre Kaliho znamenajú veľa. Ten pochádza už tradične z dielne režiséra Dušana Krajčoviča. Teraz už ale samotný videoklip.

Domov
Zdieľať
Diskusia