Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2016, 10:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Deepwater Horizon a Lone Survivor natočil s Markom Wahlbergom napínavú drámu o bostonskom bombovaní

FILMY A SERIÁLY MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Prvý teaser sľubuje nervydrásajúce napätie.

V prípade, že Peter Berg uspeje aj s Patriots Day, bude mať moje srdce. Lone Survivor bol podľa mňa viac než len OK filmom, Deepwater Horizon by som bez problémov napálil 9/10, a tak verím, že Patriots Day bude ďalším skvelým príbehom. Že by nám tu pomaly "vyrastala" (má už po päťdesiatke) zmes Greengrassa a Howarda? Berg rád natáča filmy podľa skutočných udalostí a podľa môjho skromného názoru mu to ide výborne. Skvelá gradácia, neuveriteľné napatie, úžasná réžia. Kde-tu to ešte zadrháva, no celkový dojem je nadštandardný. Budeme teda dúfať, že inak tomu nebude ani pri Patriots Day. Prvý teaser sa síce s tým pre Deepwater nedá porovnať, stále sú však očakávania vysoké. 

 
 
 

Udalosti z roku 2013 v Bostone otriasli celým svetom. Počas každoročného maratónu na počesť Dňa patriotov zazneli ulicami dva silné výbuchy, ktoré nasledovala streľba, čo si vyžiadalo asi troch mŕtvych a takmer 265 zranených. Tieto chvíle má v pamäti snáď každý tamojší a rozdielne na tom nie je ani Mark Wahlberg, bostonský rodák, ktorý si zahrá hlavnú postavu v dráme opisujúcej tieto udalosti. Dej sa zameria na chvíle po atentáte, kedy špeciálne policajné jednotky viedli jednu z najdôkladnejších hľadacích akcií vo svojej histórii. Wahlbergovi budú asistovať veľmi slušné mená ako J. K. Simmons (Whiplash), Kevin Bacon (Apollo 13), John Goodman (Big Lebowski) či Michelle Monaghan (Gone Baby Gone). Na scenári taktiež pracuje šikovný tím a okrem Berga tam nájdeme Matta Charmana (Bridge of Spies), Matta Cooka (Triple 9) či Paula Tamasyho a Erika Johnsona (The Fighter). Nižšie si môžete pozrieť úplne jednoduchý, no silný plagát a ak sa vám podobné filmy páčia, tak vedzte, že ho uvidíte v kinách 13. januára 2017. Berg tak túto Oscarovú sezónu šiel na istotu a ak sa mu podarí aj Patriots Day, s nejakými nomináciami môžeme určite rátať. Zaujal vás prvý teaser, alebo ste voči tomuto počinu úplne chladní? 


Režisér Deepwater Horizon a Lone Survivor natočil s Markom Wahlbergom napínavú drámu o bostonskom bombovaní
Zdroj: CBS Films
Domov
Zdieľať
Diskusia