Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2016, 0:44
Čas čítania 0:00
Donnie

V Amerike budú vysielať všetkých 600 dielov Simpsonovcov počas veľkého springfieldskeho maratónu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žltá rodinka sa postará o najdhší televízny maratón v histórií.

27 sérií, 600 dielov a... 13 dní! Máme tu jeseň a za našimi oknami hrá svet všemožnými farbami. Okrem toho sa dni krátia a noci predlžujú, vonku začína byť čoraz chladnejšie a chladnejšie. Ak nieste priaznivcom blížiacej sa zimy a všetkých spomenutých vecí, máme pre vás zaujímavý tip. Zabaľte svoje dni iba do jednej farby, zababušte sa a izolujte sa od depresívnych chladných dní. Všetkým známa žltá rodinka Simpsonovcov sa nám totiž predstaví v najdhlšom televíznom maratóne v histórii. Ako ste si už mohli všimnúť v prvej vete článku, televízna stanica FX na nás vypustí vlnu 27 sérií tohto obľúbeného seriálu. Ide o presne 600 dielov, ktoré budú vysielané v chronologickom poradí počas nepretržitého trinásť-dňového vysielania. Ak máte pocit, že ste už v minulosti o podobný počin zakopli na internete, nieste ďaľeko od pravdy. 600. dielny event, ktorý chystá pre nás kanál FX sa stane držiteľom rekordu o najdlhší televízny maratón v histórií. Tento titul si prevezme v podstate z vlastných rúk, pretože už v roku 2014 si pre divákov rovnaká TV stanica pripravila 522. dielny žltý maratón, ktorý nepretržite bežal „iba" 12 dní.

V Amerike budú vysielať všetkých 600 dielov Simpsonovcov počas veľkého springfieldskeho maratónu
Zdroj: tstofriends.com


Prezident a COO Fox Networks Chuck Saftler označil tento maratón ako oslavu k okrúhlemu 600. odvysielanému dielu a zároveň ako poctu tvorcom Jimovi Brooksovi, Mattovi Groeningovi, Al Jeanovi a všetkým, ktorí sa do najmenšieho detailu podieľali na tvorbe tohto megaúspešného seriálu. Na záver už len ostáva pripomenúť že populárny seriál The Simpsons, ktorý už bežal alebo beží vo viac ako 100 krajinách na celom svete sa nám najbližšie predstaví v poradí už 28. séria, ktorá má naplanovanú premiéru na 25. septembra. No a všetkým tým, ktorých láka nevychádzať 13 dní z domu odkazujeme, že 600-dielny maratón odštartuje 24. novembra a skončí 6. decembra. Pamätáte si ešte na začiatky Simpsonovcov? Dokázali by ste si ešte spomenúť okolo ktorého člena rodiny bol postavený celý prvý diel alebo kto zabil Mr. Burnsa?

Domov
Zdieľať
Diskusia