Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2016, 15:55
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ruský miliardár a majiteľ Chelsea Roman Abramovič sa pochválil svojou zbierkou áut. Nechýbajú Ferrari, Bugatti či Zonda

TECH ROMAN ABRAMOVIČ
Uložiť Uložené

Naozaj sa má čím chváliť.

Roman Abramovič je známy ruský podnikateľ či politik, ktorý patrí medzi najbohatších ľudí tejto krajiny. Najviac sa vo svete preslávil v roku 2003, kedy presunul svoje aktivity do Anglicka, kúpil londýnsky klub Chelsea a odvtedy tento klub zažíva svoje najlepšie obdobie, keď niekoľkokrát vyhral Premier League a po jedenkrát aj Európsku ligu a hlavne Ligu majstrov.

Najnovšie sa Roman pochválil svojou viac než slušnou zbierkou áut, keď sa vybral so svojimi kamarátmi zajazdiť si na legendárnom Nurburgringu. Nájsť v nej môžeme také kúsky ako Ferrari 488 GT3, Pagani Zonda R, Mercedes-Benz AMG GT3, Lamborghini Reventon alebo Bugatti Veyron. Celková hodnota jeho krásnej zbierky sa odhaduje na 8 a pol milióna libier a patrí určite k najlepším na svete. 


Pozvánku na závod dostal Abramovič od majiteľa tejto trate, ruského oligarchu Viktora Kharitonina, ktorý je taktiež Romanovým bývalým obchodný partnerom. Viktor je majiteľom trate od roku 2014 a táto dvojdňová udalosť nebola prístupná pre verejnosť, čo je určite škoda, keďže vidieť naživo takúto zbierku by bol obrovský zážitok.

Ruský miliardár a majiteľ Chelsea Roman Abramovič sa pochválil svojou zbierkou áut. Nechýbajú Ferrari, Bugatti či Zonda
Zdroj: telegraph

 

Astonishing £8.5 Million Car Fleet Shown by Abramovich #CarFleet, #RomanAbramovichCarCollection

Fotka uverejnená používateľom Stock News USA (@stocknewsusa),

Odporúčané
Naozaj Rusi otrávili Romana Abramoviča na mierových rokovaniach alebo blafuje? Putinovi odovzdal vlastnoručný odkaz od Zelenského Naozaj Rusi otrávili Romana Abramoviča na mierových rokovaniach alebo blafuje? Putinovi odovzdal vlastnoručný odkaz od Zelenského 29. marca 2022, 8:30

Domov
Zdieľať
Diskusia