Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 23:48
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Oficiálne: Z Jurassic World bude nakoniec trilógia!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Praveký blockbuster Colina Trevorrowa dostane ďalšie dve pokračovania.

Hoci sa ešte nevie, kto bude režírovať tretí film, toho druhého sa ujme španielsky nezávislý filmár Juan Antonio Bayona (The Orphanage, The Impossible), ktorý bol na tento post obsadený približne pred piatimi mesiacmi, keď kvôli nemu vycúval z Pacific Rim 2. Filmový portál LRMonline sa ho pri tejto príležitosti opýtal, aké to je presedlať z pomerne malých a nezávislých filmov na vysokorozpočtový blockbuster, ktorý ma ďalej rozšíriť veľkú značku a čo si myslia jeho kolegovia Trevorrow a Derek Connolly (obaja scenár), že prinesie v rámci prostrednej kapitoly plánovanej trilógie: 

„Myslím, že The Impossible a The Orphanage majú radi, hlavne Colin tieto filmy zbožňuje. Je to zaujímavé, lebo Jurassic World bude vlastne trilógia, ktorú Colin celú vymyslel. Robíme na druhej kapitole a je skvelé, že scenár píše práve on. Vyrastal som na Spielbergovych filmoch, milujem ich a aj ich odkaz a je teda dôležité, aby sme ho zachovali, ale zároveň priniesli aj niečo nové, čo by ľudia ocenili. Od začiatku nakrúcania nás stále delí šesť mesiacov. Všetci sme teraz vo veľkom napätí a plní očakávaní.”

Bayona momentálne dokončuje svoj najnovší film, fantasy A Monster Calls, v ktorom sa ukážu okrem iných aj Liam Neeson, Felicity Jones, Sigourney Weaver, Toby Kebbell a Geraldine Chaplin. Do amerických kín by mal doraziť šiesteho januára budúceho roka. Pokračovanie Jurassic World je nahlásené na jún 2018. Kto všetko si v ňom okrem Chrisa Pratta a Bryce Dallas Howard zahrá a o čom bude sa hádam dozvieme čoskoro.

Oficiálne: Z Jurassic World bude nakoniec trilógia!
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia