Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2016, 11:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda a Pastor odhaľujú tracklisty a covery svojich sólových počinov, ktoré uzrú svetlo sveta ešte tento mesiac

HUDBA
Uložiť Uložené

Exkluzívne vám prinášame všetky dôležité informácie ohľadom chystaných počinov zo stajne Azurit Kingdom.

Ostravské duo Sergei Barracuda a Pastor vám už hádam bližšie predstavovať nemusíme. Chalani vydali skoro presne pred rokom spoločnú dosku s názvom Bída a Bolest, ktorú sme suverenénne a bez pochýb v našom rebríčku zaradili aj medzi najlepšie počiny uplynulého roku, a to hneď na druhé miesto. Ako všetky zásadné projekty, ani tento sa nezaobišiel bez rozsiahlého rozhovoru v našej réžii, v ktorom ste sa mali možnosť dozvedieť všetko podstatné, až na informácie o tom, čo sa chystá do budúcna. Už dlhšie však vieme, že stajňa Azurit Kingdom pripravuje do roku 2016 sólové počiny oboch raperov a teraz sme sa konečne dočkali aj všetkých dôležitých informácií, tracklistov aj coverov, ktoré si dnes exkluzívne predstavíme práve u nás. 

Oba projekty nesú zopár spoločných charakteristických čŕt a rovnaký dátum vydania - 27.9.2016. Albumy si budeš môcť spoločne so špeciálnou limitovanou kolekciou oblečenia objednať na www.azurit.cz alebo aj iTunes či Google Play. Teraz ale prejdime k tomu podstatnému a teda samotným počinom. 

Sergei Barracuda – Pouliční ekonomická 2.5

1. Svěží Dech, prod. Nick Vanelli
2. Agent 47 ft. Pil C, prod. Scott Styles
3. O.M.B., prod. Purps
4. Jako Mafie ft. Pastor, prod. Kontrabandz
5. Láska Beze Slov RMX, ft. Bee, prod. Southside Finest
6. Notorický Hustler, prod. Purps
7. Trap House, prod. Zaytoven
8. F.L.Y., prod. Dinero Gotti
9. Nejsou Ready, prod. Willy Vynic
10. Okay ft. Gvmble, prod. Ricand Thadeus

Sergei Barracuda a Pastor odhaľujú tracklisty a covery svojich sólových počinov, ktoré uzrú svetlo sveta ešte tento mesiac

Pastor – Zpátky v bloku

1. Kontroluju blok, prod. Flashone
2. Hoes, rap & coe, prod. Willy Vynic
3. Hustle & Flow, prod. Flashone
4. Boží plán ft. Sergei B, EZY, prod. Kontrabandz
5. Na hotelu ft. Sergei B, prod. Strong Symphony
6. Prachy & Fame, prod. Strong Symphony
7. Love 4 Fans, ft. Renne Dang, prod. Purps
8. Nemám čas, prod. Jointell
9. Zpátky v bloku ft. Sergei B., prod. Tristan
10. Dlouhá cesta ft. Sergei B., prod. Strong Symphony 

Sergei Barracuda a Pastor odhaľujú tracklisty a covery svojich sólových počinov, ktoré uzrú svetlo sveta ešte tento mesiac

Tak a teraz už viete snáď skoro všetko podstatné, čo sa sólových albumov Sergeia a Pastora týka. Ak si hovoríte, že ešte pred vydaním by ste radi počuli nejakú tú ukážku, tak pre vás máme dobrú správu. A vlastne hneď dve. Chalani totiž natočili dva videoklipy, menovite Sergei Barracuda feat. Pil C - Agent 47 a Pastor feat. Sergei B & Ezy - Boží plán, ktoré budete mať možnosť vidieť už za pár dní, a to opäť v premiére u nás. Pre viac informácií o release týchto skladieb stačí sledovať facebookové stránky Sergei Barracuda, Pastor či Azurit Kingdom.

Ako už býva zvykom, dočkáme sa aj veľkej tour, ktorá má zatiaľ 14 zastávok po celom Česku a Slovensku a dostáva názov Hustle & Flow. Zároveň je veľmi pravdepodobné, že sa ešte zopár miest pridá, no zatiaľ tu pre vás máme zoznam tých, na ktoré sa môžete tešiť s určitosťou. Turné začína v októbri a bude trvať až do konca januára.

21.10. ŽILINA (SK) – KOLEČKO
22.10. OTROKOVICE – SÝPKA
28.10. OLOMOUC
29.10. OPAVA – TARA
4.11. ČESKÉ BUDĚJOVICE – KOMIKS
11.11. VSETÍN – BESEDA
16.11. MLADÁ BOLESLAV
18.11. PRAHA – ROCK CAFÉ – KŘEST!
25.11. BRNO – MELODKA
2.12. OSTRAVA – MARLEY – KŘEST!
9.12. BRATISLAVA – DOLE
16.12. VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – LIRA
23.12. UHERSKÉ HRADIŠTĚ – MÍR
20.1. KOŠICE – DEJAVU

Sergei Barracuda a Pastor odhaľujú tracklisty a covery svojich sólových počinov, ktoré uzrú svetlo sveta ešte tento mesiac
Zdroj: Tony Košař (GraphicDesigner)

A ešte pred tým, ako chalani vyrazia naprieč Československom môžeme očakávať 3 veľké release parties v predajniach v Ostrave, Prahe a Brne, kde budú mať fanúšikovia možnosť vypočuť si oba albumy, pokecať s interpretmi a rovnako si zakúpiť limitovanú kolekciu merchu. Vidíme sa!

Ostrava –  27.9. 2016 – utorok
Praha – 28.9. 2016 – streda
Brno – 29.9. 2016 – štvrtok

Domov
Zdieľať
Diskusia