Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2016, 13:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

James Franco učí drastickými spôsobmi mladých chlapcov, čo je to vysokoškolský život

FILMY A SERIÁLY JAMES FRANCO
Uložiť Uložené

Goat nie je film pre deti, možno ani pre dospelých. Nový necenzurovaný trailer je toho dôkazom.

Už po prvom traileri bolo jasné, že Goat nebude pre deti. A vlastne možno ani pre niektorých dospelých jedincov. Nie je tu totiž núdza o sex, násilie, brutálne scény, nechutné zverstvá a skutočne oplzlé, respektíve fetišistické chúťky. Našťastie, pre trailer bola zvolená neškodná hudba. Vymeňte si ju za niečo pomalšie, tichšie a možno thrillerovejšie. Razom vám Goat príde nechutné, avšak, to neznamená, že by nemohlo ísť o dobrý film. Je pravda, že James Franco si nevyberá len ortodoxné hollywoodske roly, no pravdou taktiež je, že množstvo z nich je skutočne dobrých. Pevne veríme, že ide aj o prípad tohto projektu. 

Snímka adaptuje skutočné udalosti z memoárov spisovateľa Brada Landa. Film režíroval Andrew Neel (King Kelly) a produkciu mu zastrešovali napríklad Christine Vachon (Carol), Vince Jolivette (Spring Breakers) a James Franco (11.22.63). Posledný menovaný sa postavil aj pred kameru. Popri ňom sa na pľaci vystriedali aj Ben Schnetzer (Khadgar z Warcraftu) či Nick Jonas. Dej sa bude točiť okolo mladého devätnásťročného Brada, ktorý prežil hrôzostrašný incident a snaží sa uniknúť starému spôsobu života. Zmení výsokú školu a zapáčia sa mu aktivity jeho brata, ktorý už má v štruktúre študentského bratstva pevnú funkciu. Brad chce niekde patriť, no postupne zisťuje, že vidina zábavy a priateľstva bola lož. Namiesto toho dostáva veľkú porciu poníženia, šikany a všemožných skúšok vzťahu so svojím bratom. Film premiéruje 23. septembra, v našich či českých kinách ho však nehľadajte.

James Franco učí drastickými spôsobmi mladých chlapcov, čo je to vysokoškolský život
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia