Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2016, 19:39
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ľudia radšej prispejú na implantáty, akoby mali bezdomovcovi dať peniaze na jedlo. Smutný sociálny experiment zobrazuje stav spoločnosti

ZAUJÍMAVOSTI BEZDOMOVECTVO
Uložiť Uložené

Kam sme sa to dostali.

Aj my v redakcii si uvedomujeme, že občas sa internetoví tvorcovia púšťajú do úplne hlúpych nápadov, ktoré potom nazvú sociálnymi experimentmi a žiadajú svojich fanúšikov o zdieľania. Nasledujúci výtvor od tvorcu menom RiskyRobTV nás však zaujal tým, ako ľudia dokážu ignorovať muža sediaceho na chodníku žiadajúceho okoloidúcich o pár dolárov na jedlo, lenže prispieť slečne zbierajúcej peniaze na plastickú operáciu pŕs sa im neťaží. Rob sa pritom obliekol do relatívne čistého oblečenia, aby v ľuďoch vzbudil dojem bezdomovca, ktorého na ulicu priviedla iba nešťastná zhoda náhod, no príspevkov sa nedočkal, a tak na rovnaké miesto poslal sympatickú slečnu. Vytasila nápis hlásajúci, že potrebuje peniaze na implantáty a zastavovali sa pri nej nielen muži, ale často aj ženy, ktoré si ju buď chceli len odfotiť, alebo s ňou zdieľali túžbu po umelých prsiach, ktorá sa im ešte nesplnila. Nepripadá ti to však trochu smutné, keď už ľudia neváhajú prispieť na takúto hlúposť a pritom prehliadajú človeka v situácii, do ktorej sa po pár zlých rozhodnutiach môže dostať každý z nás?

Domov
Zdieľať
Diskusia