Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2016, 20:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na slovenskej rapovej scéne to opäť vrie. P.A.T a Momo sa veľmi otvorene a ostro vyjadrujú na adresu hypemana Osťa

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Zároveň vám prinášame aj vyjadrenie od Osťa.

Určite si ešte všetci pamätáte na posledný veľký beef, ktorý otriasol československou scénou natoľko, že dokázal prinútiť k vyjadreniam naozaj veľké množstvo interpretov. Tí mali k vtedajšej problematike určite čo povedať a v konečnom dôsledku môžeme vlastne celý konflikt medzi novou a starou školou označiť za pozitívny, keďže mal za následok hlavne uvoľnenie napätia. Od tej doby sa rap na Slovensku aj v Česku zaobišiel bez väčších konfliktov a aj my sme pociťovali, že celá pomyselná scéna si je veľmi blízka, čo dokazovali napríklad aj prekvapujúce spolupráce, či samotné vyjadrenia. Vzájomné osobné problémy si dokázali všetci riešiť medzi sebou a aj keď hip-hopu ako takému dissy prislúchajú, márne by sme nejaký relevantný hľadali.

Pred pár dňami, teda konkrétne 25. augusta však prišlo zaujímavé a určite nečakané vyjadrenie od jedného z členov pomerne novej formácie MPP. Chalanov ste už mali možnosť vidieť napríklad vo videoklipe Ja vs. Celý svet, no a samozrejme majú na konte aj nemálo skladieb, či už spoločne, alebo sólovo. Ich pôsobenie na scéne aj samotný pohyb v blízkosti uznávaných interpretov nesedel mnohým poslucháčom, zároveň sa však vytvorila veľká skupina fanúšikov, ktorí začali MPP podporovať a pripúšťať, že si to možno predsalen zaslúžia. V tom čase zároveň prebiehalo v pomerne pravidelných intervaloch živé vysielanie relácie Hip Hop Reality, ktorú ako určite viete, vedie nielen moderátor, ale aj hypeman Osťo.

No a pomaly sa dostávame k samotnej zápletke. Po viac ako roku prišiel Pouličný Autor Tónov, ktorý je aktuálne aj vďaka Rytmusovi určite nasledovanejším členom, s veľmi otvoreným vyjadrením alebo skôr obvinením, pričom svoj veľmi úprimný odkaz venoval práve Osťovi. Viac si už ale prečítajte v samotnom veľavravnom príspevku.

Na slovenskej rapovej scéne to opäť vrie. P.A.T a Momo sa veľmi otvorene a ostro vyjadrujú na adresu hypemana Osťa


Zaujímavosťou je, že sa pod statusom nielen na P.A.T-ovej oficiálnej stránke, ale aj na osobnom profile objavili desiatky komentárov vyjadrujúcich podporu a zároveň útočiacich na Osťovu povahu. Aj sám autor prípsevku pod zopár komentárov pridal svoje reakcie utvrdzujúce nás v tom, že to myslí naozaj vážne. V závere odkazu venovanému moderátorovi nájdeme dve veľavravné vety "Maj sa pekne moj a čakaj môj nový singel. Lebo kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie." A tak všetko nasvedčuje tomu, že sa v dohľadnej dobe dočkáme aj plnohodnotného dissu prostredníctvom skladby, o ktorom vás určite budeme informovať.

To však ešte nie je ani náhodou všetko. Dnes sa k tejto konkrétnej problematike vyjadril aj Momo, ktorý prišiel so svojou verziou rovnakého príbehu. Tá však stopercentne podporuje práve to, čo vytiahol P.A.T. skôr, a tak pravdepodobne niet pochýb o tom, kde je v tomto prípade pravda, čo by však mali posúdiť hlavne fanúšikovia.

Na slovenskej rapovej scéne to opäť vrie. P.A.T a Momo sa veľmi otvorene a ostro vyjadrujú na adresu hypemana Osťa

Aby tento článok priniesol aj nové skutočnosti, rozhodli sme sa osloviť a poprosiť o vyjadrenie aj samotného Osťa, ktorý sa až do dnešného dňa k P.A.T-ovmu obvineniu žiadnym spôsobom nevyjadroval. Teraz si teda máte možnosť prečítať aj stanovisko moderátora a hypemana, avšak aj napriek tomu ešte tomuto beefu určite nie je koniec.
Na slovenskej rapovej scéne to opäť vrie. P.A.T a Momo sa veľmi otvorene a ostro vyjadrujú na adresu hypemana Osťa

Všetky aktuálne informácie ohľadom tohto beefu vám určite budeme prinášať aj naďalej.

Domov
Zdieľať
Diskusia