Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2016, 19:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Gosling predvádza svoje tanečné kreácie v muzikálovom traileri pre La La Land od režiséra Whiplash

FILMY A SERIÁLY LA LA LAND
Uložiť Uložené

Damien Chazelle bude mať čo robiť, aby sa priblížil kvalitám Whiplash.

Natočiť muzikál, ktorý bude vtipný, dobre sa naň pozerá, nebude nudný a taktiež v ňom budú hrať dobrí herci so skvelými skladbami nie je jednoduché. Pokúsi sa o to Damien Chazelle, režisér a scenárista geniálneho Whiplashu. Ja osobne akosi neviem prísť La La Land-u tak úlpne na chuť, no dúfam, že v kine budem milo prekvapený. Minimálne technické aspekty snímky budú na vysokej úrovni, čo je cítiť už zo záberov nižšie. 

Vo filme budeme sledovať búrlivú lásku spomínanej dvojice. Sebastian (Gosling) stvárni nádejného jazzového muzikanta a Mia (Stone) mladú herečku, ktorá si postupne získava pozornosť. Ako to však už chodí, s pribúdajúcimi úspechmi prichádzajú aj prvé trhliny a vzťah sa začína dostávať do krízy. Sám režisér sa vyjadril, že nie je žiadnym tajomstvom ani umiestnenie deja filmu do Los Angeles: „L.A. oplýva neuveriteľnou romantickosťou, ktorú si nevšimnete iba tak, keď trčíte v zápche". Premiéru si snímka odbije na festivale v Benátkach koncom augusta, v slovenských kinách sa dočkáme 29. decembra, no a v tých českých potom 19. januára 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia