Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2016, 1:26
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Austrálski domorodci oživujú vrak uprostred horúcej savany v dokumentárnej dráme

ZAUJÍMAVOSTI AFRIKA
Uložiť Uložené

Internetový dokument z divokej Austrálie.

Asi len málokedy sa zaoberáme internetovými dokumentárnymi drámami určenými pre austrálskych divákov, avšak v tomto prípade ide o reláciu, ktorá by si zaslúžila celosvetovú pozornosť. Zažili ste už niekedy vybitú batériu či iný problém s vozidlom, s ktorým ste si nevedeli poradiť? Táto trojica domorodcov spolu s jedným Škótom si dokáže poradiť snáď so všetkým. Ako budete vidieť na niekoľkominútovej snímke nižšie, vyhliadnutý vrak bol takmer s určitosťou odsúdený na zánik. Aspoň kým nedorazila skupina MacGyverov z Arnhem Land nachádzajúcom sa na severe Austrálie. 

Oficiálny web s kompletnou 24-dielnou sériou Black As nás po zistení, že nesledujeme show z austrálskej IP adresy, síce odkázal na iné relácie patriace do ich ponuky, avšak aj bez použitia VPN siete sa dokážete k niektorým z nich dostať, napríklad pomocou tohto kanálu na YouTube. Práve oni totiž prišli s nápadom natáčať podobné snímky zobrazujúce ich každodenný život uprostred ničoho. Požiare, extrémne suchá, oživovanie opustených vrakov či vyjedanie dlhých červov z vysušených konárov vás určite donúti vyhľadať si i čosi viac. 

Úvodný pilot rozdelený na 3 časti

Domov
Zdieľať
Diskusia