Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2016, 17:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

CrossFiteri, pozor! 6. generácia tenisiek Reebok Nano už aj na Slovensku

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Model Nano pokračuje v demonštrácii záväzku spoločnosti Reebok, ktorým je zlepšovanie a vývoj najprelomovejšej CrossFit obuvi.

“Naším hlavným cieľom bolo vylepšiť model Reebok CrossFit Nano 6.0 tak, aby kopíroval pohyby vašej nohy počas neustále sa meniacich CrossFit tréningov. Vďaka rozhovorom a spolupráci s CrossFit komunitou – od trénerov, až po elitných atlétov a športovcov, ktorí trénujú CrossFit každý deň, sa nám podarilo vytvoriť obuv, ktorá poskytne tú správnu flexibilitu, aby ste úspešne zvládli každý WOD,” hovorí Inga Stenta, Senior Director Brand Managementu v spoločnosti Reebok.

Sila a pevnosť začínajú už na zemi a model Reebok CrossFit Nano 6.0 vyniká novým tvarom, ktorého úlohou je spevnenie a podpora pohybu nôh v záťaži. Obuv poskytuje prirodzenejšiu stabilitu a kontrolu vďaka novej tvarovanej päte, stielke a novému strečovému materiálu Kevlar®, ktorý vyniká svojou odolnosťou. Oficiálne uvedenie si môžete si pozrieť tu:

Model Reebok CrossFit Nano 6.0 predstavuje kombináciu prelomových a pokrokových inovácií, vrátane:

  • Vrchnej vrstvy – 360-stupňová ochranná škrupina Kevlar®, v kombinácii s priedušným a funkčným zvrškom zo sieťoviny a pevným štruktúrovaným materiálom Kevlar® na bočnom dieli posúvajú ROPEPRO na novú úroveň.
  • Medzipodrážky – Ochranná vrstva medzipodrážky z termo-polyuretánu a technológia R55 Rebound Reebok poskytujú úžasne aktívne odpruženie, ktoré absorbuje otrasy pri behu a rýchlych pohyboch.
  • Podrážky – Flexibilné drážky MetaSplit Expansion v oblasti špičky predstavujú optimálny sklon a zvyšujú stabilitu pri práci s ťažkými váhami, aj pri dynamických pohyboch.

Model Reebok CrossFit Nano 6.0 bol po prvýkrát predstavený na Training Grounds, počas exkluzívneho tréningového campu, ktorý sa každý rok odohráva v Reebok CrossFit ONE v Canton, MA – v areáli Reebok Global HQ pred začiatkom Games. Cieľom tréningu v miestnom CrossFit boxe Reebok CrossFit ONE, pod vedením účastníka Reebok CrossFit Games a domáceho trénera Austina Malleola bolo pripraviť elitných CrossFit atlétov na Games a otestovať model Reebok CrossFit Nano 6.0.

CrossFiteri, pozor! 6. generácia tenisiek Reebok Nano už aj na Slovensku

“Každý rok sa teším na to, ako Reebok opäť vylepší model Nano, a ako mi tým pomôže zlepšiť môj výkon na Games. Reebok CrossFit Nano 6.0 predstavuje elegantnú, flexibilnú a pevnú obuv na tréningy aj súťaže. Na Games je najdôležitejšia všestrannosť, pretože nikdy neviete, čo vás čaká. Vďaka Nano 6.0 môžete do súťaže vkročiť sebavedome a zdolať všetko, čo máte pred sebou,” hovorí Katrin Davidsdottir, 2015 Fittest Woman on Earth™ a atlétka Reebok. Model Reebok CrossFit Nano 6.0 dostupný na www.reebok.sk.

CrossFiteri, pozor! 6. generácia tenisiek Reebok Nano už aj na Slovensku
Domov
Zdieľať
Diskusia