Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2016, 12:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nepáčia sa ti nové emoji vo Facebook Messengeri? Máme pre teba rýchly návod, ako sa vrátiť k pôvodným

TECH
Uložiť Uložené

Potešíme však zatiaľ len majiteľov iPhonov, ktoré toto nastavenie umožňujú.

Len pred pár dňami prišla spoločnosť Facebook s veľkou zmenou, ktorá sa tentokrát zamerala na dizajn všetkých emoji a to nielen v aplikácii Messenger, ale aj v desktop verzii, výsledkom čoho je hlavne doposiaľ chýbajúca jednotnosť. Táto zmena pravdepodobne súvisí aj so zavedením novej sady 72 smajlíkov, ktoré by sa mali do praxe dostať už čoskoro. Keďže si mnohí z nás na zmeny zvykajú len veľmi ťažko a stále majú pocit, že to predošlé bolo predsa len o niečo (o viac než niečo) lepšie, rozhodli sme sa podeliť s vami o tento veľmi krátky návod zaručujúci návrat k jednoduchšiemu a zaužívanému dizajnu. Smutnou správou je, že toto nastavenie funguje zatiaľ len pre majiteľov iPhonov

Postup je veľmi jednoduchý, najprv si otvoríte aplikáciu Facebook Messenger a v pravom dolnom rohu nájdete pole "Ja", ktoré vás dostane na váš osobný profil. Následne vyberte položku "Fotky a médiá" a potom stačí len odznačiť "Emoji Messengera". A je to. Na novinku si však aj napriek tomu budeme pravdepodobne musieť časom zvyknúť, minimálne pri používaní Facebooku na počítačoch, avšak takto bude používanie emoji aspoň o niečo príjemnejšie. 

Nepáčia sa ti nové emoji vo Facebook Messengeri? Máme pre teba rýchly návod, ako sa vrátiť k pôvodným
Domov
Zdieľať
Diskusia