Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2016 o 13:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Plavba plná sexu, erotiky a nahoty. V roku 2017 môžeš našetriť na dovolenku, aká tu ešte nebola

ZAUJÍMAVOSTI EROTIKA
Uložiť Uložené

Orgie priamo na mori.

Ak sa chystáš tento rok s dovolenkou trošku experimentovať, možno by si mal radšej počkať, našetriť zopár tisíc a potom si užiť nezabudnuteľnú dovolenku na pripravovanom lodnom výlete. Medzinárodné plavby síce nepatria medzi žiadny nový výmysel, ale jedna mexická spoločnosť sa rozhodla pretaviť svoje 30-ročné skúsenosti z erotického biznisu do 7-dňovej plavby okolo Talianska, Chorvátska či Slovinska, ktorej hlavným motívom bude sex a všetko, čo je s ním spojené.

Názov samotného výletu znie Desire Cruise a prvá plavba sa chystá od 26. septembra do 3. októbra roku 2017, avšak už teraz sa podľa oficiálnych správ môžeš začať tešiť na kapacitu až 690 ľudí a množstvo zaujímavých atrakcií, ako napríklad erotické predstavenia, zoznamovacie večery, špeciálne erotické miestnosti a miesta, na ktorých sa v žiadnom prípade oblečenie nosiť nebude. Do septembra budúceho roku teda musíš našetriť aspoň 2500 eur, na ktorých plavba začína, ale nakoniec sa môže vyšplhať aj na 10-tisíc eur, takže kto skôr príde, ten skôr berie.  

Plavba plná sexu, erotiky a nahoty. V roku 2017 môžeš našetriť na dovolenku, aká tu ešte nebola
Zdroj: Desire Cruise
Domov
Zdieľať
Diskusia