Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2016, 20:04
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Slovenské fragmovies z CS 1.6 ťa zoberú do nostalgického tranzu. Pamätáš na Fu.sk alebo reprezentáciu?

TECH SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ďalšia várka spomienok.

Ak si niekto náhodou myslel, že po nedávno zverejnenom nostalgickom článku so starými CS videami zostane ticho, je na omyle. Vďaka ochotnému fanúšikovi kedysi populárnej verzie Counter-Strike 1.6 sme sa totiž dokázali dopracovať až k materiálu, ktorý súvisí so vzácnou históriou slovenského progamingu. Konkrétne ide o šesť fragmovies buď od jedného z našich najúspešnejších tímov, slovenskej reprezentácie alebo od tvorcov, respektíve hráčov zo Slovenska. Tak či tak je na čo pozerať, pretože máme k dispozícii až okolo 60 minút naozaj legendárnych momentov a predovšetkým legendárnych fragov.

Väčšina bude nepochybne poznať najmä Fu.sk Movie #2 z roku 2007, kde ukázal svoje pr0 skillz nielen Greg1uNreaL, ale i obávaný avepkár Dev1, ktorý zahviezdil aj v Annihilation 2 s profesionálne odvedenou USPčkovou akciou. Prvé fragmovie reprezentácie zase obohatil napríklad taký h4, cheesE alebo polobot LNr. A v zozname rovnako nechýba ani HW4UM Paypack 2006 či ďalší kvalitne spracovaný kúsok The Playground 1 aj 2. Nakoľko išlo v tej dobe o bežnú vec, všetky sú v nízkej kvalite. No to nám určite nebráni opäť si trošku zaspomínať na krásne začiatky dnes už etablovaného elektronického športu.

Ďakujeme Robo!

Luckside 2007

First movie of team Slovakia 2006

HW4UM Paypack 2006

Domov
Zdieľať
Diskusia