Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2016, 13:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Branči Kováč venuje najnovšiu skladbu synovi pri príležistosti jeho druhých narodenín

HUDBA VEC
Uložiť Uložené

Otec slovenského rapu Vec sa v tvorbe už pomaly dostáva do úzadia, no aj napriek tomu nás vždy poteší, keď sa rozhodne vydať skladbu.

Každý, kto sleduje dianie na slovenskej rapovej scéne už nejaký ten rok dobre vie, že od vydania albumu Stereo Farbo Slepo sa nám Branči Kováč hudobne mierne vzdialil a netvorí v takom tempe, aké by si možno niektorí priali. Z času na čas sa dočkáme zaujímavej spolupráce či projektu, no už to nie je ten aktívny Vec, akého poznáme z minulosti, čo je však pochopiteľné. Branči sa presne pred dvomi rokmi stal hrdým otcom a zároveň sa rozhodol poprehadzovať rebríček priorít. Po vypočutí dnešnej novinky bude snáď všetkým jasné, čo je momentálne u Veca na prvom mieste. Skladba vznikla pri príležistosti druhých narodenín malého Veca a dostala veľmi výstižný názov Misia života, ktorý snáď hovorí za všetko. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú si na starosti vzala ďalšia legenda z oboru - DJ Wich. Nuž, Fedorovi prajeme všetko najlepšie a vy sa teraz môžete pustiť do počúvania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia