Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2016, 17:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ak by mal minúť 30 eur za 5 minút, dal by ich bezdomovcovi. Matúš vďaka Karte, ktorá sa nedá kúpiť urobil radosť aj desiatkam fanúšikov (Rozhovor)

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Populárny slovenský vloger Matúš a jeho myšlienky.

So skvelou príležitosťou dozvedieť sa niečo viac o bankovom účte pre mladých, ale aj získať 30 eur v rámci kampane Tatra Academy sme ťa už informovali, ale teraz si pre teba pár slov pripravil jeden z popredných slovenských internetových tvorcov. Matúš niekedy začínal bok po boku s Exploitedom, ale keď si založil vlastný kanál, jeho popularita stúpla a stúpa až dodnes, a tak sme sa ho spýtali niekoľko otázok týkajúcich sa práve kampane Tatra Academy. Matúš ti prezradí napríklad to, ako reagovali jeho fanúšikovia, keď im vďaka Karte, ktorá sa nedá kúpiť zakúpil množstvo darčekov a svoj názor povie aj na otázku, ako by minul 30 eur v priebehu 5 minút.

Ak by mal minúť 30 eur za 5 minút, dal by ich bezdomovcovi. Matúš vďaka Karte, ktorá sa nedá kúpiť urobil radosť aj desiatkam fanúšikov (Rozhovor)
Zdroj: Matus/Youtube

Aký je podľa teba najlepší recept, ako sa vyrovnať s hejtermi?
Teplá perina, plno vreckoviek na smrkanie, horúca čokoláda a depresívne pesničky... (kappa) #IdontGiveaShit

Čo by si urobil, kebyže dostaneš 30 eur a musíš ich do 5 min. minúť?
Dám ich bezdomovcovi za Nota Bene.

Ako by si 70 ročnej dôchodkyni vysvetlil, kto je to vlogger?
Dal by som jej kontakt na moju najväčšiu stalkerku a to moju 70 ročnú starkú.

Čo by si robil, kebyže nemáš 2 týždne prístup k internetu?
Užíval by som si dovolenky niekde v Alpách alebo v Perthe.

Kto je tvoj najobľúbenejší zahraničný Youtuber a prečo?
Momentálne je to asi Casey Neistat, síce nestíham pozerať úplne všetky jeho videá, ale neskutočne ho uznávam za to ako to robí a ako to všetko stíha.

Ako reagovali fanúšikovia, keď si im kúpil darčeky Kartou, ktorá sa nedá kúpiť?
Boli hrozne happy a skoro všetci mi poslali fotku so selfie tyčkou. Najvtipnejšie bolo že skoro každý sa odfotil len tak pri nej a nie že by mal mobil na nej... 

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30

Študenti tak stále majú šancu získať 30 eur vďaka interaktívnej kampani Tatra Academy len za to, že sa im podarí úspešne splniť zopár úloh. Čelindže pritom nie sú vôbec komplikované, a tak by si ich mal s trochou snahy bez problémov splniť aj ty.

Domov
Zdieľať
Diskusia